Кафедра географії та методики її навчання
Факультет географії, туризму та історії

19 вересня наш факультет нарешті зустрів наших першокурсників! Ми раді були вітати нових студентів у нашій великій і дружній академічній родині. Цей день став початком їхнього захопливого шляху у світі знань і відкриттів.
Старші курси із радістю приймали першокурсників до своєї спільноти та ділилися своїм досвідом, підбадьорювали й підтримували. Моменти посвяти залишаться не тільки в пам’яті, а й у душі кожного, хто був присутній. У цей день всі відчули себе частиною чогось більшого — частиною великої родини, яка завжди підтримає, допоможе і спрямовуватиме до нових звершень.
Ми надзвичайно пишаємося нашими новими студентами та віримо, що разом із ними наш факультет чекають великі перемоги й здобутки!

Студ життя 1

1 жовтня наш факультет активно долучився до Фестивалю городового козацтва. Це свято стало чудовою нагодою вшанувати не лише наших предків-козаків, але й сучасних героїв, які боронять нашу країну.

Окрім насиченої програми з спортивних, творчих конкурсів та захоплюючих виступів ми готували традиційні українські страви. Справжньою кулінарною родзинкою свята стали різнокольорові вареники з різними начинками – від картоплі та сиру до яблук і капусти. Яскраві страви не лише радували око, а й символізували різноманіття та багатство нашої культури.

Свято пройшло в особливому піднесеному настрої. У повітрі відчувалась єдність та гордість за нашу історію, а кожен куточок заходу наповнювався живими розмовами та сміхом. Разом ми вшанували історію, підтримали наших захисників та захисниць, насолоджувалися українськими стравами й продовжили славні традиції козацтва!


Студ життя 2

27616
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31