Кафедра інформатики та прикладної математики
Фізико-математичний факультет

15 квітня 2025 року у межах освітнього процесу відбулася відкрита лекція, присвячена технології приготування і подачі страв з м’яса яловичини, свинини та домашніх птахів.

Лектор - Наталія Волкова, доктор педагогічних наук, доцент кафедри технологічної та професійної освіти.

Слухачі - студенти груп ТОА-21, ТНІск-22.

Снимок экрана 2025 04 15 125013

Студенти мали змогу ознайомитися з особливостями підготовки м’ясної сировини, сучасними методами теплової обробки, правилами оформлення і подачі готових страв.

Під час лекції було розглянуто:

  • класифікацію м’яса за видами та кулінарною цінністю;
  • технологічні етапи підготовки сировини до обробки;
  • сучасні способи теплової обробки: варіння, смаження, тушкування, запікання;
  • вимоги до оформлення та подачі страв, що відповідають стандартам ресторанного сервісу;
  • основи харчової безпеки при роботі з м’ясною продукцією.

Снимок экрана 2025 04 15 125438    Снимок экрана 2025 04 15 125850

Лекція стала чудовою нагодою для студентів не тільки поглибити теоретичні знання, а й підготуватись до практичної частини, де кожен зможе випробувати набуті знання на практиці.

Снимок экрана 2025 04 15 141223

29995
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31