Кафедра інформатики та прикладної математики
Фізико-математичний факультет

1

6 травня 2024 року користувачі міжнародної освітньої онлайн-платформи Ukraine Global Faculty слухали лекцію «Risk and Safety Concerns in Deep Networks» доцента, директора магістерської програми зі штучного інтелекту у Наньянському технологічному університеті (Сінгапур) д-ра Адамса Вай-Кін Конга.

2

Серед наукових інтересів спікера – розпізнавання образів, глибинне машинне навчання та його застосування в енергетиці, охороні здоров’я та біометрії. Його наукові роботи оприлюднені на провідних міжнародних конференціях та опубліковані у всесвітньо відомих наукових виданнях зі штучного інтелекту. Доктор Конг увійшов до рейтингу 2% найкращих науковців Стенфордського університету.

3

На лекції йшлося про різні види хакерських атак та методи захисту від них. «За останні роки глибинні мережі продемонстрували свої потужні можливості, часто перевершуючи експертів-людей. Багато з них були впроваджені в реальні додатки, створюючи велику цінність для бізнесу. Через їхній великий вплив на людину та суспільство в цілому, багато хто почав замислюватися над потенційними ризиками глибинних мереж», – підкреслив науковець у вступному слові до лекції.

4

Англомовна лекція супроводжувалася синхронним перекладом українською мовою; запитання в чаті потрібно було ставити англійською. Сертифікат учасника буде доступним для завантаження в кабінеті користувача сайту Ukraine Global Faculty протягом трьох днів після онлайн-конференції, а запис лекції можна буде переглянути на четвертий день після трансляції.

5

Відомості про нові освітні онлайн-події від проєкту UGF оприлюднюють на сайті та Facebook-сторінці Криворізького педагогічного; останні новини Ukraine Global Faculty дізнавайтеся на Telegram-каналі та Фейсбуці міжнародного проєкту.

26412
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31