Кафедра математики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

990abb5a12b0cf7bc77a765f0526a83e 0

24.10.2024 о 14.20 відбулася зустріч здобувачів освіти з гарантом освітньої програми 022.01 Графічний дизайн першого (бакалаврського) рівня, галузі знань 02 Культура і мистецтво – к.пед.н., доцентом кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну, деканом факультету мистецтв Л.Ф. ЕЙВАС.

Зустріч ДГ 2

990abb5a12b0cf7bc77a765f0526a83e 1

Для  розмови зі студентами 1-4 курсів, що навчаються на освітній програмі завітали представники робочої групи – розробники ОП: Анна ЄМЕЛЬОВА, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну, Аліна МАРЧЕНКО, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну. Також було запрошено стейкхолдерів програми: Едуарда ДАВОЯНА (ФОП ЛІФТ) та Ірину ФРОЛОВУ –  випускницю освітньої програми, начальника відділу дизайну та урбаністики КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу», яка виступила з привітальним словом до студентів, охарактеризувавши їм нагальні проблеми та професійні можливості надання дизайнерських послуг у місті та у Дніпропетровському регіоні регіоні (що складає основний фокус освітньої програми). Зокрема, вона звернула увагу на постійний зв’язок між кафедрою ДПМ та дизайну та комунальним підприємством міста, підтримуваний під час проходження здобувачами ОП навчальної та виробничої практик.

Зустріч ДГ 5

На зустрічі була присутня студентка-магістр Карина ВОЛОЩЕНКО (випускниця ОП), що нині продовжує шлях від професійної освіти до  професійного становлення як провідний фахівець з комп’ютерної графіки (дизайну) у КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу».

Зустріч ДГ 1

Гарант освітньої програми висвітлила основні питання, що стосувалися мети, предметної області, особливостей програми, придатності випускників до працевлаштування, звернула увагу на студентоцентрованй фокус програми, побудований на  засадах особистісно-діяльнісного підходу. Здобуття загальних та спеціальних компетентностей та отримання програмних результатів забезпечується відповідними освітніми компонентами  зауважила  гарант ОП, ілюструвавши це прикладами зі структурно-логічної схеми програми. Окремо, гарант зупинилася на формі атестації за освітньо-професійною програмою «Графічний дизайн», що відбувається у формі публічного захисту кваліфікаційної роботи за умов неухильного дотримання усіма сторонами принципів академічної доброчесності.

Зустріч ДГ 2

Зустріч ДГ 3

Зустріч ДГ 4

Зустріч ДГ 6

Ейвас Л.Ф. наголосила на тому, що освітня програма проходить регулярне обговорення та оновлюється на підставі пропозицій, отриманих від стейкхолдерів та здобувачів освіти й запропонувала студентам висловити свої побажання та пропозиції щодо покращення та оновлення нині існуючої програми. Зацікавленість здобувачів освіти під час зустрічі було підтверджена активністю у висловленні пропозицій, багато з яких стосувалися бажання вивчати якомога більше графічних програм та розширити перелік освітніх компонентів, що відповідають за здобуття саме спеціальних компетентностей,   будуть аналізовані робочою групою ОП Графічний дизайн та внесені в ОП при її оновленні.

                    Чат обговорення ДГ 1     Чат обговорення ДГ 2     Чат обговорення ДГ 3

27892
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31