Кафедра математики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

Я, Тетяна Андруневчина, випускниця потоку ТУР-17. Закінчила бакалаврат спеціальності 242 Туризм у 2021 році та вирішила спробувати свої сили в Києві.

Зі свідомого віку я планувала вступати на спеціальність пов’язану із вивченням  іноземною мови, проте один дзвінок викладачки кафедри туризму та економіки Шиян Д. В. все змінив. Розповідь про факультет Географії, туризму та історії і спеціальність 242 Туризм відгукнувся в мені, тому що я безмежно люблю подорожувати. Декілька днів роздумів і я приношу свої документи в КДПУ не на іноземну мову, а на Туризм.

Навчання до ковіду було дуже насиченим. Кожні два-три місяці різноманітні подорожі. Від ночівлей в палатках до подорожей за кордон. Хіба це не мрія?

Це зблизило нас з групою і викладачами, відкрило нові якості та захоплення в собі, подарувало можливість подорожувати та набиратися досвіду і приємних спогадів.

Подорожами все не закінчувалося, кафедра пропонувала практики на будь-який смак: поїздки в Болгарію чи Туреччину, робота в туристичних агенціях або гідами. До того ж у нас була можливість розробити власну екскурсію Кривим Рогом і побувати в ролі гіда провівши її для одногрупників та викладачів кафедри.

Зараз, я працюю в компанії Visit Ukraine i Visit World https://visitukraine.today/

Потрапила максимально просто, шукала роботу і наткнулася на вакансію. Переймалася, проте подала своє резюме, пройшла співбесіду і тадам - я в компанії!

Наразі я обіймаю посаду  контент-менеджера. Це досить відповідальна робота. В мої обов’язки входить:

  • відстеження актуальної інформації по країнах світу, які оновлення по країні, візові зміни чи в зміни законодавства;
  • створення гайдів(туристичних, робочих, імміграційних і тд);
  • продаж страхових продуктів;
  • відстеження роботи сайту - щоб посилання і кнопки були клікабельні;
  • написання публікацій і розміщення їх на сайті;
  • заповення карток країн;
  • пошук корисної та цікавої інформації для українців за кордоном, тих - хто тільки планує поїздку та для іноземців.

Це основні обов’язки, проте, за необхідності, виконується й інша робота.

 Screenshot 2024 03 28 at 10 24 00 Андруневчина.pdf 20240328 101941 

Як на мене, туризм - це не спеціальність, а стиль життя. Вірю, що Україну чекає велике майбутнє в туризмі, тому нам потрібні якісні ресурси, досвідчені та підготовлені люди, ширша інфраструктура.

Невеличка порада від мене - це вивчення і покращення своєї англійської. Без неї зараз ніяк. Я часто використовую англійську, особливо коли заходжу на іноземні ресурси, такі як сайти посольств, консульств, міністерств.

Напевно скажу те, що не сподобається студентам, але онлайн навчання дуже розлінює нас, губиться контакт з викладачами на парах і студентами на перервах. Інформація майже не запам'ятовується, не вистачає концентрації та відчуття, що ти навчаєшся.

А туризм потрібно вивчати практично.

Кривий Ріг для мене - місто тепла. Безмежно його люблю, тому хочу бачити розвиток. У нас неймовірний потенціал, круті люди, які намагаються збільшити туристичний потік міста, і кафедра туризму та економіки у КДПУ в цій справі є провідною.

Нас чекає велике майбутнє, і ми його обов’язково побудуємо!!!

Тетяна Андруневчина,

випускниця спеціальності 424 Туризм 2021 р.

 

 

 

25805
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша