Кафедра математики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

Зустріч відбулася 16 жовтня 2024 року у форматі ZOOM-конференції. В ній взяли участь студенти 4-го курсу денної та заочної форм здобуттЗустріч відбулася 16 жовтня 2024 року у форматі ZOOM-конференції. В ній взяли участь студенти 4-го курсу денної та заочної форм здобуття освіти та представники кафедри практичної психології і деканату психолого-педагогічного факультету.


Гарант ОПП доцент кафедри практичної психології І. М. Шаповал ознайомила здобувачів з актуальними змінами стандарту вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 053 Психологія, нагадала про специфіку, змістовні аспекти, унікальність освітньої програми. я освіти та представники кафедри практичної психології і деканату психолого-педагогічного факультету.

Гарант ОПП доцент кафедри практичної психології І. М. Шаповал ознайомила здобувачів з актуальними змінами стандарту вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 053 Психологія, нагадала про специфіку, змістовні аспекти, унікальність освітньої програми.

фото обговорення психологія Бакалаври

 

фото обговорення психологія Бакалаври1

Особливу увагу було приділено питанням про підготовку до атестації. Студентам презентували методичні вказівки щодо виконання кваліфікаційної бакалаврської роботи та програму атестаційного екзамену за спеціальністю. Завідувачка кафедри практичної психології О. А. Чаркіна зауважила про те, що кваліфікаційна праця, виконувана на завершальному етапі навчання в бакалавраті, може бути поглибленою розробкою теми курсової роботи, та спрямувала здобувачів на послідовне, логічне, теоретичне і практичне обґрунтування обраного ними аспекту психологічної проблематики, а також зауважила на неприпустимість в їхніх кваліфікаційних роботах академічного плагіату.

Доцент кафедри практичної психології О. Є. Остапчук нагадала здобувачам зміст Положення про запобігання та виявлення академічного плагіату в роботах здобувачів вищої освіти Криворізького державного педагогічного університету, роз’яснила, які випадки вважаються порушеннями академічної доброчесності.

фото обговорення психологія Бакалаври2

Розмова була змістовною і плідною, здобувачі виявили зацікавленість та активність, ставили різноманітні питання. Декан психолого-педагогічного факультету, відповідаючи на питання студентів, зазначив, що усі аспекти організації освітнього процесу, вільного часу та соціально-психологічної підтримки студентів, працевлаштування, розв’язання різноманітних проблемних ситуацій регламентовані відповідними нормативними документами університету, що обов’язково та актуально реалізується.

фото обговорення психологія Бакалаври3

 

фото обговорення психологія Бакалаври4

 

27820
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31