Кафедра математики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

001

29 травня 2024 року в міжнародному онлайн-лекторії UGF відбулась зустріч з директором з питань освіти в Coursetune, старшим науковим співробітником Академії вищої освіти, засновником The Grad Academy Джонатаном Сіско. Експерт прочитав лекцію «The U.S. Approach to Conquering Academic Writing», присвячену сучасним американським підходам до академічного письма.

Лектор є засновником The Grad Academy, академічної консультаційної групи для професорів і аспірантів. Завдяки Джонатану Сіско понад тисяча аспірантів отримали наукові ступені.

002

Академічне письмо є важливою навичкою для науковця: це компетенція, володіння якою забезпечує досліднику можливість читати, розуміти та писати наукові тексти, діяльність зі створення спеціалізованих фахових наукових чи навчальних текстів, представлення у письмовій формі результатів дослідження. На початку онлайн-зустрічі присутні поділилися викликами, з якими вони стикаються в процесі написання академічних текстів.

003

Слухачі дізналися про найкращі практики академічного письма в США: структурування малих і великих письмових проєктів, окреслення рівнів, риторичні способи та демістифікацію огляду літератури. Спікер висвітлив актуальні проблеми використання штучного інтелекту під час написання академічних текстів та надав поради щодо збалансованого та поміркованого користування цією новітньою технологією.

004

Англомовна лекція супроводжувалася синхронним перекладом українською; запитання в чаті онлайн-конференції ставили англійською мовою. Сертифікат буде доступним для завантаження в кабінеті користувача сайту Ukraine Global Faculty протягом трьох днів після трансляції, а переглянути запис слухачі зможуть на четвертий день після лекції. Нові освітні онлайн-заходи від UGF будуть анонсовані на сайті та Facebook-сторінці Криворізького педагогічного; всі новини міжнародного проєкту поширюють на Telegram-каналі та Фейсбуці Ukraine Global Faculty.

26671
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30