Кафедра математики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

1

13 червня 2024 року на міжнародній освітній онлайн-платформі Ukraine Global Faculty відбулася лекція головного виконавчого директора UGF, президента Української асоціації Римського клубу, куратора Академії Київського міжнародного економічного форуму Віктора Галасюка «5 великих ідей в економіці, про які говорять пошепки».

2

Лектор – відомий український економіст і громадський діяч, член-кореспондент Всесвітньої Академії науки та мистецтва, доктор економічних наук. Він є ад’юнкт-професором Києво-Могилянської Бізнес Школи та членом Наглядової ради Київського міжнародного економічного форуму й Всесвітнього фонду дикої природи у країнах Центральної та Східної Європи. У 2022 році Віктор Галасюк очолив міжнародну освітню ініціативу Ukraine Global Faculty, яка організовує для українців лекції провідних професорів закордонних університетів та експертів зі світовим ім’ям.

3

На лекції слухачі дізналися про фундаментальні явища, міфи та суперечності у сфері економіки. Спікер надав відповіді на цікаві проблемні запитання: наприклад, присутні дізналися, чим економіка, як наука, відрізняється від фізики, чому загальновизнане існування вільного ринку не відповідає дійсності, та чому економічну теорію називають зброєю.

4

В. Галасюк пояснив, що називають «професією» країни, і розповів, як промислову політику, винайдену англійцями у XVI столітті, було перетворено на систему світового масштабу американцями.

5

Лектор поділився власними рекомендаціями щодо подальшого читання з теми лекції та відповів на найцікавіші запитання, які ставили в Q&A-чаті та чаті онлайн-конференції. Охочі завантажити сертифікат зможуть зробити це в кабінеті користувача сайту Ukraine Global Faculty протягом трьох днів після трансляції. Запис зустрічі буде опубліковано на четвертий день після завершення лекції. Дізнавайтеся про нові дати освітніх заходів від UGF на сайті та Facebook-сторінці Криворізького педагогічного; всі новини міжнародного онлайн-лекторію читайте на Telegram-каналі та Фейсбуці проєкту.

26804
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30