Кафедра математики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

01

Рух позитивних людей, націлених змінювати світ на краще, триває! 23 березня 2024 року для студентів спеціальності 231 Соціальна робота Криворізького державного педагогічного університету відбувся тренінг «Протидія і попередження домашнього насильства».

02

Разом з науково-педагогічними працівниками кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи спікерами та співорганізаторами події стали правозахисниця, координаторка проєкту «Нульова толерантність до насильства. Кривий Ріг. 2.0», координаторка напрямку ГЗН у БФ «Право на захист» Наталя Кожем'яка; психолог БФ «Право на захист» Олег Ярошенко; кар'єрна радниця національної мережі хабів «ВОНА» Наталія Мількевич.

03

На тренінгу йшлося про причини насильства, про те, які стереотипи та поведінка є його передумовою, що треба робити, щоб запобігати насильству, як захистити свої права людям, які пережили насильство, і що може зробити суспільство, щоб позбутись стереотипів, забезпечити рівність прав чоловіків та жінок, змінити соціальні норми.

04

Під час активної взаємодії студенти усвідомили, що особисті кордони, здорові стосунки – це те, що вони мають відстоювати і чому потрібно вчитися. Учасники тренінгу переконалися, що необхідно вміти розв'язувати конфлікти, слухати й чути одне одного, застосовувати ненасильницьке спілкування та активно говорити на цю тему.

05

Зустріч з майбутніми соціальними працівниками була цікавою та корисною, здобувачі вищої освіти дізналися чимало нового про свої права й актуальні проблеми соціуму.

25810
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша