Кафедра німецької мови і літератури з методикою викладання
Факультет іноземних мов

IMG 201 COLLAGE

У рамках фестивалю «Французька весна» 3 квітня 2019 р. студенти 3 курсу групи НАФ-16 взяли участь у творчому конкурсі юних франкофонів «Connaissez-vous la France?».

Захід передбачав командну роботу, проте кожен з учасників зміг проявити свої знання й таланти. Так, спочатку студенти змагались у читанні скоромовок французькою мовою. У другому конкурсі треба було прослухати пісню Джо Дассена Les Champs-Elysées, відновити послідовність тексту пісні, а потім заспівати її. На завершення студенти мали відповісти на питання вікторини. Питання були досить цікавими і різноманітними: про історію, культуру, географію, літературу Франції.

Поки журі підводило підсумки вікторина з участю гостей продовжувалась. Питання були дуже цікавими та яскраво проілюстровані. Студенти отримали масу задоволення, про що свідчать їхні відгуки:

Олександра Волошина: Для мене, як і для моїх одногрупників, подібний захід – це перший досвід. Мені дуже сподобалося. Атмосфера була теплою, вікторина – захоплюючою та пізнавальною. Я багато відкрила нового про культуру й історичне минуле Франції. Сподіваюся, що в подальшому наш університет не буде ігнорувати подібні заходи, тому що вони об’єднують та мотивують нас, студентів, більш поглиблено вивчати іноземні мови.

Валерія Лащенко: У цьому році вперше в нашому університеті проводиться «Французька весна». Я отримала можливість прийняти участь у вікторині. Захід був дуже цікавий і веселий, особливо для тих, хто цікавиться французькою мовою і культурою.

Дякуємо Захаровій Наталі Олександрівні за чудове свято та французський настрій, сподіваємося, що подібні заходи будуть проводитися частіше!

    

7411
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31