Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет

Під час зустрічі 9 жовтня 2024 року робочої групи проєкту Burn (Бондар К., Шестопалова О., Остроушко О., Чаркіна О., Гаманюк В., Мірошник З.) було обговорено ключові питання робочого візиту до Латвійського університету. Основна увага була зосереджена на деталях набутого під час робочого візиту досвіду щодо підготовки психологів на рівнях бакалавра, магістра та PhD, а також на видах практик і типах екзаменів з консультування.

В рамках зустрічі консорціумом робочої групи університету було ухвалено рішення переглянути навчальні плани бакалаврів і магістрів, з урахуванням досвіду латвійських колег. Також обговорювалися ідеї щодо розвитку Центру резилієнтності та психологічного благополуччя, спираючись на інсайти, отримані під час відвідування центрів захисту від насильства для жінок і дітей. Окремо було приділено увагу соціально-психологічним тренінгам, які можуть бути інтегровані в університетську психологічну службу.

Ми також спланували проведення круглого столу зі стейкхолдерами Кривого Рогу для обговорення потреб громади. Основна мета — зробити університетську психологічну службу доступною не тільки для студентів і співробітників, але й для всієї спільноти, зокрема ветеранів і їхніх родин.

🔜 Подальші кроки:
- Розробка детального плану впровадження ініціатив, включаючи ресурси та терміни для психологічної служби.
- Посилення співпраці з Латвійським університетом та іншими партнерами.
- Впровадження системи моніторингу та оцінки ефективності проєкту.
- Популяризація діяльності Центру резилієнтності та психологічного благополуччя серед громадськості.

#BurnProject #ПсихологічнаДопомога #ЦентрРезилієнтності #КривийРіг #Освіта #СоціальнаПідтримка #Військові #Veterans

27482
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31