3 грудня 2025 року кафедрою технологій харчових виробництв і ресторанного господарства Полтавського університету економіки і торгівлі був організований круглий стіл «Відродження кулінарної спадщини як основа для інноваційних рішень в HoReCa». Захід проходив у змішаному (очно-дистанційному) форматі.
На участь у роботі круглого столу була зареєстрована і Новикова Валерія Іванівна, канд. геогр. наук, доцент кафедри туризму та економіки Криворізького державного педагогічного університету з доповіддю «Кулінарна спадщина регіонів як підсилювач зацікавленості подорожування Україною».
Кожен із 154 зареєстрованих на цьому науковому заході, у тому числі і В.І. Новикова, отримав персоніфікований сертифікат про участь у ньому.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |














