Кафедра практичної психології
Психолого-педагогічний факультет

25 жовтня 2023 року, о 15.00, в дистанційному форматі було проведено засідання кафедри інформатики та прикладної математики, на якому заслухали аспіранта спеціальності 015 Професійна освіта (Цифрові технології) Мінтія Михайла Михайловича. Науковий керівник Михайла Михайловича - д. пед. н., професор, старший дослідник, професор кафедри інформатики та прикладної математики Семеріков Сергій Олексійович.

1

2 3

4 5

6 7

8 9

Після розлогого виступу Михайла Михайловича присутні мали можливість задати йому уточнюючі питання. Окрім членів кафедри на засіданні були присутні аспіранти Криворізького державного педагогічного університету та фахівці за тематикою дослідження здобувача:

1. ЄЧКАЛО Юлія Володимирівна, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри професійної та соціально-гуманітарної освіти Криворізького національного університету;

2. НЕЧИПУРЕНКО Павло Павлович, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри хімії та методики її навчання;

3. ХАРАДЖЯН Наталя Анатоліївна, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри фізики та методики її навчання;

4. ЛАВРЕНТЬЄВА Олена Олександрівна, доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри інноваційних технологій з педагогіки, психології та соціальної роботи ВНЗ «Університет імені Альфреда Нобеля».

Кожен із запрошених фахівців висловив свою точку зору щодо роботи, не зважаючи на деякі рекомендації, робота М. М. Мінтія була оцінена позитивно.
Далі виступили експерти, які підготували висновок на основі попереднього ознайомлення з матеріалами дисертації:

ЛОВ’ЯНОВА Ірина Василівна, доктор педагогічних наук, професор;

КРАМАРЕНКО Тетяна Григорівна, кандидат педагогічних наук, доцент.

 13

14

15  

Наприкінці засідання члени кафедри інформатики та прикладної математики одноголосно ухвалили рішення щодо обговореної дисертації МІНТІЯ Михайла Михайловича «Підготовка майбутніх викладачів STEM-дисциплін до застосування технологій доповненої реальності у професійній діяльності» -  на підставі представлених рецензій та за результатами обговорення рекомендувати дисертацію до захисту.

Бажаємо Михайлу Михайловичу натхнення у доопрацюванні дисертації згідно рекомендацій та успішного захисту!

23585
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31