Кафедра практичної психології
Психолого-педагогічний факультет

15 квітня 2024 року о 15:00 в дистанційному форматі відбулося засідання кафедри інформатики та прикладної математики, на якому було заслухано аспіранта спеціальності 015 Професійна освіта (Цифрові технології), БОСКО Наталю Миколаївну. Науковий керівник Наталі Миколаївни - доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри технологічної та професійної освіти; професор кафедри інформатики та прикладної математики ЛАВРЕНТЬЄВА Олена Олександрівна.

Bosko6

Боско Наталя Миколаївна повідомила про основний зміст, концептуальні положення та наукові результати дисертаційної роботи на тему «Методика реалізації міждисциплінарних зв’язків у професійній підготовці студентів фахових коледжів із застосуванням ІКТ».

Bosko2

Bosko 3

 

 

 

 

 

 

 

Робота Наталі Миколаївни виконувалась у межах теми кафедри інформатики та прикладної математики, в ній були опрацьовані необхідні елементи освітньої складової, виконано весь обсяг запланованої роботи. Окрім наукових публікацій, що є обов’язковими до захисту робіт такого рівня, є методичні праці, а також серйозні внески в оптимізацію робіт коледжів, що підкріплюється авторськими програмами, авторською системою позааудиторної роботи.

Bosko 4

Bosko5

 

 

 

 

 

 

 

Після виступу Наталі Миколаївни присутні мали можливість задати їй уточнюючі питання. Загалом здобувачеві було поставлено 10 питань; питань та відгуків від інших осіб у письмовій формі не надходило.

Далі виступили експерти, які підготували висновок на основі попереднього ознайомлення з матеріалами дисертації:

ЛОВ’ЯНОВА Ірина Василівна, доктор педагогічних наук, професор;

СЕМЕРІКОВ Сергій Олексійович, доктор педагогічних наук, професор, старший дослідник.  

Bosko8

Bosko9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наприкінці засідання члени кафедри інформатики та прикладної математики одноголосно ухвалили рішення рекомендувати до захисту дисертаційну працю «Методика реалізації  міждисциплінарних зв’язків у професійній підготовці студентів фахових коледжів із застосуванням ІКТ» здобувача Боско Наталі Миколаївні у разовій спеціалізованій вченій раді зі спеціальності  015 Професійна освіта (Цифрові технології) галузі знання 01 Освіта/Педагогіка.

Бажаємо Наталі Миколаївні натхнення у доопрацюванні дисертації згідно рекомендацій та успішного захисту!

26669
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31