Кафедра практичної психології
Психолого-педагогічний факультет
У суботу 13 квітня 2024 року добігав кінця спортивний благо тиждень благодійного марафону #ЄднаймосяЗарадиПеремогиКР. Завершувався він трьома видами спортивної програми: благодійним забігом "Патріотичний запал", турніром з міні-футболу "Зберемо разом на пікап" та дитячим турніром з акробатики. У двох перших видах вдзяли участь збірні команди КДПУ, а також студенти активно долучились до урочистої частини заходу. Зокрема, ведучою параду-відкриття була студентка природничого факультету і голова студентської ради університету Анастасія Свєшнікова.
Легкоатлетична команда, до складу якої окрім студентів спеціальності Середня освіта (Фізична культура) увійшли студенти хіміки, фізики, історики та географи, логопеди та інфоматики, на жаль нагород не отримала, але боролась дуже достойно. Зрештою, це саме той випадок, коли участь – головне, а перемога – другорядне. Адже ми всі чекаємо на іншу, більш важливу перемогу...
Проте міні-футбольній збірній вдалось окрім участі ще й здобути нагороду. Шість команд були розподілені на дві групи, і збірній КДПУ випало грати проти команд Криворізького навчально-наукового інституту Донецького державного університету внутрішніх справ та Криворізького національного університету. Перший матч збірна КДПУ грала проти збірної ДонДУВС і зіграла відверто погано: відчувалась незіграність та і суперник демонстрував хороший футбол. Якби не відчайдушна гра у воротах Сергія Бережка рахунок міг би бути значно більшим за 0:1. Після цього хлопці із ДонДУВС перемогли збірну КНУ з рахунком 4:1, а це означало, що для боротьби за третє місце збірну КДПУ влаштовувала б і нічия у матчі проти збірної КНУ. Проте на нічию грати наші хлопці не збирались: у першому таймі вдало підібрав м'яч і пробив у дальній кут Денис Білик, а у другому таймі після флангового проходу Андрія Демка не схибив Дмитро Шумаков. 2:0 без шансів для суперника – КДПУ у малому фіналі!
У матчі за третє місце нашій команді протистояла команда Криворізької філії «ГАЗМЕРЕЖІ». Гра була рівною, але у другому таймі команда КДПУ почала все більше тиснути на суперника і змусила його забити двічі... у власні ворота. Спочатку голкіпер невдало перехопив простріл Дениса Білика, а через 5 хвилин аналогічну дію виконав хтось із захисників суперника. Ще раз 2:0 – у команди КДПУ є кубок за 3-є місце у турнірі!
Слід зазначити, що команда була повністю укомплектована студентами та викладачами природничого факультету:
26149
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31