Кафедра практичної психології
Психолого-педагогічний факультет

СПСР захист бакалаврських 2024

26785

СПСР ДЕК ч1 2024

26735

СПСР кращі молоді науковці 2023Традиційно на початку травня було оголошено старт конкурсу «Кращий молодий науковець КДПУ 2023». Конкурс проводиться за результатами наукових здобутків протягом останнього календарного року серед науково-педагогічних працівників або аспірантів денної форми навчання віком до 35 років. За результатами аналізу наукових здобутків переможцем у номінації «Кращий молодий учений» став Лисоконь Ілля Олександрович, доктор філософії (PhD) з освітніх, педагогічних наук, асистент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи.

Детальніше у матеріалі прес-центру (детальніше)

26690

СПСР вебінар 04.06.24

26667

СПСР конф Харків 2024За ініціативиХарківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка, Криворізького державного педагогічного університету та Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка при підтримці Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти у місті Харкові 23 травня 2024 року відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ДОСЛІДЖЕНЬ У ГАЛУЗІ СОЦІАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІКИ І СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ».

До участі Всеукраїнській конференції долучилися студенти кафедри та кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри Ія Миколаївна Шимко. Під час конференції обговорювалися питання політика безбар’єрного середовища як основа соціальної інклюзії, соціальна підтримка дітей із малозабезпечених сімей при реалізації права на вищу освіту на прикладі досвіду Італії, соціальної інклюзії людей літнього віку в діяльності університетів третього віку, теоретичні аспекти підготовки майбутніх соціальних працівників до паліативного догляду за людьми літнього віку в умовах воєнного стану тощо.

Дякуємо організаторам - Харківському національному педагогічному університету імені Г.С. Сковороди за запрошення до участі в цікавій  науковій дискусії.

26691

СПСР вебінар супервізія 28.05.24

26666

29 травня завершується реєстрація для участі в єдиному вступному іспиті (ЄВІ) та єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ). Абітурієнти, які планують вступати на спеціальності галузі знань 01 «Освіта / Педагогіка» (крім спеціальності 017 «Фізична культура і спорт»), окрім ЄВІ, мають пройти ще й ЄФВВ. Зауважимо, що для охочих проходити ЄФВВ діє правило: не можна вибирати більше двох предметних тестів ЄФВВ.

Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти створюють інформаційну сторінку «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Радимо не зволікати з реєстрацією та за необхідності звернутись до приймальної комісії університету.

26571

Рівень вищої освіти           перший (бакалаврський)

Ступінь вищої освіти         бакалавр

Галузь знань                        23 Соціальна робота

Спеціальність                      231 Соціальна робота

Освітня програма               Соціальна робота

Спеціалізація                       Соціальна педагогіка

Освітня програма (2021)

Навчальний план (1,2 курс)_денна

Навчальний план (1,2 курс)_заочна

Освітня програма (2019)

Освітня програма (2017)

Рівень вищої освіти          другий (магістерський)

Ступінь вищої освіти        магістр

Галузь знань                       01 Освіта/Педагогіка

Спеціальність                     011 Освітні, педагогічні науки

Освітня програма              Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю

Освітня програма (2023)

Освітня програма (2021)

Навчальний план (1,2 курс)_денна

Навчальний план (1,2 курс)_заочна

18503

СПСР зустріч з ЮНІСЕФ 17.05.2417 травня 2024 року в Кривому Розі відбулася зустріч представників дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) під головуванням Віталія Старікова, координатора проєктів захисту дітей Представництва ЮНІСЕФ в Україн з командою фахівців із соціальної роботи та регіональним менеджером проекту «Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулись до біологічних сімей з інтернатних закладів, та дітей групи ризику».

Обговорили важливі питання, зокрема посилення захисту прав дітей у громаді за підтримки ЮНІСЕФ, надання психосоціальної підтримки усім верствам населення задля забезпечення соціальної справедливості, пропаганда згуртованості громади як способу подолання складних життєвих обставин тощо. Приємно відмітити, що саме представники КДПУ – викладачі, випускники та студенти кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи – долучилися до реалізації гуманітарного проєкту в Криворізькій громаді та гідно проявили себе у сфері надання соціальних послуг.

26665

442425401 7425045430947018 4607466920343474749 n16-17 травня 2024 року на базі Криворізького державного педагогічного університету відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «ЗГУРТОВАНІСТЬ СУСПІЛЬСТВА В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ: АКТУАЛЬНІСТЬ,ВИКЛИКИ  ТА ШЛЯХИ ЇХ ПОДОЛАННЯ».

На пленарному засіданні були висвітлені та уточнені теоретичні засади соціальної згуртованості, її ознаки, особливості у воєнний стан, шляхи і способи формування, напрямки роботи в суспільстві з дітьми і дорослими щодо забезпечення соціальної згуртованості, методики і технології роботи з окремими категоріями населення, які потребують підтримки у згуртованості. Практичну складову збірника складають рекомендації науковців і практиків до практичного застосування ідей щодо забезпечення соціальної згуртованості в Україні в умовах воєнного стану з урахуванням міжнародного і вітчизняного досвіду, нормативної бази України та міжнародного гуманітарного права. 

Співорганізатори конференції (Урядова уповноважена з гендерної політики КМУ, Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, інститут підготовки юридичних кадрів для СБУ Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, університет імені Альфреда Нобеля, Одеський державний університет внутрішніх справ, Академія когнітивних та природничих наук, Тернопільський комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти). 

Висловлюємо щиру подяку усім учасникам наукового заходу за проявлений інтерес та жваві дискусії з питань згуртованості суспільства у воєнний час.

26570
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30