Кафедра практичної психології
Психолого-педагогічний факультет

Криворізький державний педагогічний університет

запрошує на навчання за спеціальністю

014.022 Середня освіта (Німецька мова та зарубіжна література)

(додаткова предметна спеціальність: англійська мова)

Освітня програма: Німецька мова. Англійська мова. Зарубіжна література

fon dlya prezentatsii po nemetskomu yaziku 1

Денна форма навчання (за держзамовленням та за контрактом).

Підготовка фахівців ведеться за такими рівнями вищої освіти:

1) бакалавр (4 р.),

2) магістр (1,5 р.),

3) доктор філософії, PhD (4 р.).

Кваліфікація після закінчення бакалаврату: бакалавр середньої освіти (мова та зарубіжна література (німецька)), вчитель (німецької мови та зарубіжної літератури), викладач закладу фахової передвищої освіти, професійна кваліфікація за додатковою спеціальністю (вчитель англійської та зарубіжної літератури). Докладніше в Facebook  в Instagramhttps://www.instagram.com/reel/Cu6DBbQIMLY/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Програма підготовки бакалаврів орієнтована на підготовку професіоналів у галузі загальної середньої освіти. Випускники можуть обіймати посади вчителя німецької мови, англійської мови, зарубіжної літератури базової середньої школи (гімназії). Випускники можуть обіймати посади: викладачі закладів загальної середньої освіти, педагог-організатор, вожатий.

Підготовка бакалаврів здійснюється на засадах розвитку академічної автономності, спираючись на досвід європейських університетів, що створює умови для подальшого професійного саморозвитку вчителя та закладення основ самостійного, автономного навчання учнів. Формування міжкультурної компетентності майбутніх учителів німецької мови, англійської мови, зарубіжної літератури підкріплено програмами академічного обміну з вищими школами Німеччини, Польщі й Чеської республіки.

Протягом навчання наші студенти мають можливість приймати участь у програмі Erasmus+, та вдосконалювати свої мовленнєві навички в університетах Німеччини, Польщі й Чеської республіки. Докладніше в Facabook.

Враження студентів спеціальності 014.022 Середня освіта (німецька мова та зарубіжна література) від навчання в університеті Пардубіце (Чеська Республіка) за програмою ЄС Erasmus+
https://www.instagram.com/reel/Cu6B0uzI-AN/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==

Кількість бюджетних місць вступі на бакалаврат (14)! Тож не втрачайте свій шанс!

22875
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31