Природничий факультет
Біологія. Хімія. Екологія. Фізична культура.

До уваги студентів 4 курсу природничого факультету (БХ, БП, ХІ)!

Для оцінювання виробничої педагогічної практики студентів  природничого факультету в умовах карантину студенти повинні надати таку звітну документацію з виробничої педагогічної практики в електронній формі:

1. Індивідуальний план роботи студента з виробничої педагогічної практики (з 24.02.20 – 05.04.20 р.).

2. Конспекти проведених уроків (до введення карантину).

3. Щоденник психолого-педагогічних спостережень (з 24.02.20 – 05.04.20). Студенти надають електронні копії (фото, скановані матеріали) щоденника практики на період до введення карантину, за що отримають 10 бальну оцінку).

3. Розгорнуті конспекти уроків з основної спеціальності (біологія, хімія) – 7 конспектів (розробка фрагменту уроку з використанням сучасних дистанційних форм навчання (ведення блогу, електронне тестування, Google Сlass, YouTube, тощо), надається робоче електронне посилання на ресурс.

4. Розгорнуті конспекти уроків з другої спеціальності (хімія, інформатика) – 3 конспекти (розробка фрагменту уроку з використанням сучасних дистанційних форм навчання (ведення блогу, електронне тестування, Google Сlass, YouTube, тощо), надається робоче електронне посилання на ресурс. Вимоги за посиланнями: хіміяінформатика.

5. Конспект позакласного заходу з основної спеціальності (біологія, хімія) та додаткової (хімія, інформатика) з презентацією Power Point.

6. Виконання завдань з практичної психології (електронний варіант) для студентів групи БП (ознайомитись за посиланням) З оформленням звітної документації для подання на перевірку методисту з кафедри загальної та вікової психології можна ознайомитися за посиланням.

7. Завдання з психології: психолого-педагогічний аналіз уроку за фахом. (розгорнутий аналіз уроку вчителя, або студента, який був на практиці) – 2 аналіза. Вимоги за посиланням.
9. Завдання з педагогіки: методичну розробку залікового виховного заходу з самоаналізом (щодо підготовки звітної документації, яка подається методистам кафедри педагогіки, можна ознайомитися за посиланням.

10. Звіт з педагогічної практики (24.02.20 – 05.04.20).

Вимоги та матеріали до педагогічної практики студентів природничого факультету

Журнали заповнюються старостами у шкільних закладах за три тижні практики до введення карантину (навчально-виховна, виховна, позакласна роботи з предмета), студенти повинні завчасно подати свої індивідуальні плани для заповнення в електронному варіанті старостам шкіл. Журнал подається в папці старостою групи в електронному форматі (pdf, doc). Відповідальні старости груп (по школам). Студенти, що працювали індивідуально,

Терміново! Старости груп та студенти що працювали за індивідуальним розподілом подають факультетському керівнику В.В. Коцюрубі ([email protected]) електронні адреси студентів-практикантів (kdpu.edu.ua) для отримання дозволу для розміщення в Moodle на сайті університету.

Індивідуальні звіти студентів-практикантів подаються в папках, названих прізвищем студента (Іванова_2020), всі документи підписуються в назві документа з прізвищем студента (Інд_план_Іванова_2020; Щоденник_Іванова_2020) електронною поштою в систему Moodle після отримання дозволів на розміщення та в вичитаному, перевіреному вигляді.

ОБОВ`ЯЗКИ СТУДЕНТА-ПРАКТИКАНТА

До 20.04.2020 р. здати на перевірку в електронному варіанті документацію груповому керівнику практики, методистам з педагогіки та психології.

Груповий керівник практики здійснює контроль за виставленням оцінок із практики у відомостях та залікових книжках студентів.

При оцінюванні педагогічної практики враховуються:
- якість проведеної навчальної, виховної роботи;
- якість оформлення документації з педпрактики;

- ініціатива і творчість, виявлені в період проходження практики;
- своєчасність здачі документації.
Оцінювання виробничої педагогічної практики у загальноосвітніх навчальних закладах здійснюється згідно 100-бальної системи оцінювання за результатами роботи практиканта, враховуючи психолого-педагогічний, навчально-виховний та фахово-методичний модулі.

Загальна оцінка з виробничої практики у школі враховує оцінки вчителів-предметників, класних керівників. Оцінки з виробничої педагогічної практики виставляються у відомість обліку успішності за підписом усіх методистів, закріплених за студентом.

Відповідальність за своєчасну здачу документації несуть групові керівники.

Враховуючи оцінки методистів, груповий керівник виставляє у відомість загальну оцінку з практики, використовуючи такі коефіцієнти:

Вид завдань

Коефіцієнт 

Завдання з основної спеціальності

0,5

Завдання з другої спеціальності

0,2

Завдання з педагогіки

0,15

Завдання з психології

0,15

Керівник практики здійснює контроль за виставленням оцінок із практики у відомостях та залікових книжках студентів.
                                              Обов’язки методистів
- Своєчасно організувати подачу звітної документації з педпрактики.
- До 24.04.2020 р. груповим керівникам перевірити звітну документацію з педагогічної практики.

- 24.04.2020 р. оцінити завдання з основної спеціальності, педагогіки та психології.
- 27.04.2020 р. перевірити і остаточно оцінити всю звітну документацію, здати на перевірку документацію, групові журнали керівникові практики.

Детальніше та уразі виникнення питань писати на електронну пошту В.В. Коцюрубі ([email protected]).

- 28.04.2020 р. оцінки будуть виставлені у відомість.

11232
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша