Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Психолого-педагогічний факультет

Завершилася виробнича практика за спеціалізацією для студентів групи СМК-20 (ОП «Соціологія масової комунікації, журналістики та реклами»), яку вони проходили на базі «Прес-центру КДПУ», КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу» Криворізької міської ради, КП ТРК «Рудана» Криворізької міської ради, ТОВ «СВОЇ Кривий Ріг». За її результатами було проведено звітну конференцію за участі студентів групи та керівників практики від університету – Людмили Черноус та Людмили Калашнікової, а також представників Прес-центру КДПУ. Здобувачі звітували щодо виконання завдань практики, ділилися враженнями від її проходження. Особливу увагу було приділено обговоренню проектних пропозицій і рекомендацій, поданих у звітах з практики.

Вир. практ. 15 031 Вир. практ. 15 032

 

Під час практики перед здобувачами освіти зазначеної освітньої програми стояли такі завдання, як: закріплення теоретичних знань з фахових дисциплін; формування професійної ідентифікації та професійної самосвідомості здобувачів; накопичення досвіду виконання професійних обов’язків соціолога, фахівця з медіа, масових комунікацій, журналістики і реклами, виховання почуття персональної відповідальності та дотримання правил професійної етики; поліпшення навичок організації і проведення соціологічних та медійних досліджень, розробки проєктів рекламних та PR-кампаній, удосконалення механізмів розв’язання нагальних соціальних проблем сучасності; удосконалення методологічних норм і застосовування їх у процесі вирішення проблемних ситуацій.

Вир. практ. 15 033 Вир. практ. 15 034

Важливим аспектом виробничої практики є підготовка студентів до самостійного та цілісного виконання професійних завдань журналіста, соціолога, фахівця з мас-медіа. Упродовж практики студенти вели щоденники, виконували індивідуальні й колективні завдання, щоденно здійснювали самоаналіз отриманої інформації й результативності своєї навчальної діяльності.

25516
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Серпень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31