Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Психолого-педагогічний факультет

08 квітня 2024 року відбулася оперативна нарада при ректорові університету, у якій узяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу та голова профкому університету. Під час наради обговорено питання навчальної і трудової дисципліни.

Про стан навчальної і трудової дисципліни доповідали декани факультетів і завідувач навчально-методичного відділу. Зокрема, доповідачі повідомили, що освітній процес в університеті відбувається згідно із затвердженими розкладами, контроль за належним станом трудової та навчальної дисципліни здійснюється навчально-методичним відділом та деканами факультетів. Декани факультетів окремо поінформували про студентів, які мають значну кількість пропусків навчальних занять, у зв’язку з чим можуть бути відраховані з університету за невиконання індивідуального навчального плану відповідно до пункту 5.4.1. Положення про організацію освітнього процесу в Криворізькому державному педагогічному університеті.

Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, узагальнила результати перевірки стану трудової та навчальної дисципліни, здійсненої впродовж 23 лютого – 05 квітня 2024 р. Ольга Володимирівна зауважила, що інформаційно-методична підтримка викладання навчальних дисциплін й надалі має здійснюватися за допомогою системи управління електронними навчальними курсами університету на платформі MOODLE відповідно до Положення про використання технологій дистанційного навчання в освітній діяльності КДПУ.

В обговоренні взяли участь декани факультетів.

Підсумовуючи обговорення, ректор наголосив на необхідності приділяти належну увагу навчальній і трудовій дисципліні, а також і надалі підтримувати її на належному рівні. Ярослав Владиславович зазначив, що декани факультетів мають здійснювати контроль за організацією освітнього процесу на факультетах. Завдання завідувачів кафедр – здійснювати контроль за дотриманням трудової дисципліни науково-педагогічними працівниками кафедр.

У різному виступили:

  • Остроушко О. А., перший проректор, яка повідомила про проведення онлайн-зустрічі щодо особливостей вступу до магістратури Криворізького державного педагогічного університету у 2024 році;
  • Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка анонсувала проведення низки заходів, запланованих на квітень 2024 року (вебінари ГО «Об’єднання Відповідальних Громадян», захід психологічної служби та ін.), а також повідомила про проведенні заходи (Студентська весна, участь у благодійній акції «7 районів, 7 тижнів, 7 пікапів»);
  • Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка поінформувала присутніх про стан ліквідації академічної різниці студентами, зарахованими в листопаді 2023 року та поновленими на навчання в січні 2024 року. Окремо Ольга Володимирівна повідомила про потребу своєчасного подання пропозицій обсягу прийому та випуску фахівців з вищою освітою на 2024 рік.
26042
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31