Кафедра соціології та масових комунікацій
Факультет географії, туризму та історії

22 травня п.р. науковці кафедри соціології та масових комунікацій долучилися до участі у V Міжнародній Конференції «Стале майбутнє: екологічні, технологічні, соціальні та економічні питання», яка відбулася у дистанційному форматі.

1

 

У секції «Education for sustainability», яка відбулася під керівництвом Тетяни Вакалюк, були представлені змістовні доповіді щодо проблем цифровізації освіти та суспільства; математичних моделей у бізнесі; запровадження штучного інтелекту у психологічній освіті; змішаного навчання для сталого розвитку; освітнього виміру сталого розвитку; формування школи, яка готує до управління сталим розвитком на прикладі симуляційної моделі «Палау»; використання інформаційних технологій для розвитку критичного мислення учнів; ролі сталого розвитку у розвитку міжкультурної компетентності учнів; використання програм для перевірки студентських робіт на плагіат; колаборативного навчання в системі підготовки фахівців ІТ; інклюзивної культури у вищій освіті та інші, на основі яких відбулися цікаві дискусії.

2 3

Аспірант другого року навчання Олексій Бондар і професор, доктор соціологічних наук Алла Лобанова презентували доповідь на тему: «Стале споживання в умовах воєнного стану: потреби, цінності та можливості», в якій представили результати своїх наукових досліджень. Доповідь була зацікавлено сприйнята учасниками наукової конференції, про що свідчили їх запитання.

Щиро дякуємо організаторам Конференції, зокрема Сергію Семерякову, професору, старшому досліднику, доктору педагогічних наук, професору кафедри інформатики та прикладної математики КДПУ за співпрацю і незмінну підтримку науковців нашої кафедри щодо участі у таких престижних наукових заходах.

26598
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30