Кафедра соціології та масових комунікацій
Факультет географії, туризму та історії

Відповідно до угоди про співпрацю з кафедрою прикладних суспільних наук Відділу організації та управління Сілезької Політехніки, професор А.С.Лобанова була запрошена до участі у проведенні наукової конференції на тему Edukacja dla zrównoważonego rozwoju i kształtowanie świadomości ekologicznej”, («Освіта для сталого розвитку і формування екологічної свідомості»), яка була організована професором PŚ, завідувачем кафедри прикладних суспільних наук Александрою Кузіор, координатором цієї дослідної підпрограми в рамках пріоритетного напряму досліджень POB 6: «Оchrona klimatu i środowiicka. Nowoczesna energetyka» («Захист клімату та навколишнього середовища, сучасна енергетика»).

Під час конференції були розглянуті питання, зокрема, про соціальну відповідальність, Європейський зелений курс та передову практику в галузі освіти. У зустрічі взяли участь: проректор з науки та розвитку, професор Пан Марек Павелчик, професор Пан Єжи Бузек - член Європейського парламенту та інші наукові Сілезької Політехніки. На конференції свої дослідження також представила професор PŚ Александра Кузіор, яка у своєму виступі зокрема згадала  і про співпрацю з кафедрою соціології та масових комунікацій Криворізького державного педагогічного університету.

Практичним результатом конференції стала домовленість з кафедрою прикладних суспільних наук Відділу організації та управління про проведення спільних досліджень екологічної свідомості молоді Верхньої Сілезії та Криворіжжя.

13879
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31