Кафедра соціології та масових комунікацій
Факультет географії, туризму та історії

27 червня 2022 р. на кафедрі соціології та масових комунікацій було проведено зустріч на базі платформи «ZOOM» з представниками робочої групи, стейкхолдерами і рецензентами, предметом обговорення якої став проєкт освітньо-професійної програми «Соціологія» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. Проведення зустрічі у такому розширеному форматі дозволило опрацювати проблемні питання щодо удосконалення освітніх послуг та внутрішнього забезпечення якості вищої освіти.

image 6487327

 

Модератором заходу виступила завідувачка кафедри к. с. н., доцент Ірина Грабовець, а участь в обговоренні прийняли здобувачі вищої освіти, професорсько-викладацький склад кафедри соціології та масових комунікацій, роботодавці та інші стейкхолдери, залучені до розгляду ОПП. Завданням цієї зустрічі було отримати оцінку ОПП та пропозиції щодо її удосконалення.

Окрім членів проєктної групи до обговорення нової ОПП були запрошені та долучились колеги з інших провідних навчальних закладів, які також здійснюють підготовку магістрів-соціологів, випускники бакалаврської програми з соціології, представники наукової спільноти, викладачі кафедри, які забезпечують викладання дисциплін, що є обов’язковими й вибірковими компонентами ОПП, та інші стейкхолдери. Однак, враховуючи складні умови воєнного часу, не всі учасники запланованої зустрічі змогли доєднатися до заходу, виконуючи наразі громадянський обов’язок у боротьбі проти окупантів.

image 6487327 3

Гарант нової освітньо-професійної програми д. с. н., доцент Людмила Калашнікова, презентуючи її проєкт, надала загальну інформацію про програму, охарактеризувала мету, предметну область, фокус програм, можливості майбутніх випускників щодо працевлаштування та подальшого навчання. Особливу увагу було приділено аналізу програмних, загальних і спеціальних компетенцій та програмних результатів навчання.

Загалом стейкхолдери позитивно оцінили освітньо-професійну програму, представлену на обговорення, а також зазначили доцільність подальшої співпраці щодо удосконалення її змісту та практичної реалізації.

Представники робочої групи отримали низку цікавих порад, рекомендацій, пропозицій, які є конструктивними і спрямовані на удосконалення освітньо-професійньої програми та відповідно покращення підготовки майбутніх магістрів-соціологів.

Дякуємо усім учасникам заходу за активну участь та приділений час, сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

19633
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31