Кафедра соціології та масових комунікацій
Факультет географії, туризму та історії

    "Uni-Biz Bridge Camp" - це освітній літній онлайн-кемп з розвитку soft skills для викладачів, в роботі якого цього року з 11 по 15 липня взяли участь викладачі та аспіранти кафедри соціології та масових комунікацій.

soft skils викладача    Комарова

Серед тем вебінарів, які були неймовірно цікавими, корисними, сповненими практичних порад, були: “Нові підходи до викладання та комунікації зі студентами” Віталій Сватко, ментор SoftServe IT Academy; “Професійне вигорання” Осередчук Ольга, Training Manager Sigma Software; Стратегія win-win-win: cтуденти – роботодавці – університети” Куриленко Роман, начальник Відділу сприяння працевлаштуванню та роботи з випускниками КНУ імені Т. Шевченка; “Діджиталізація освіти” Погонюк Оксана, тренер Національного банку України, амбасадор з фінансової грамотності, автор тренінгових програм; “Як вести соцмережі університету?” Джулай Марина, CEO UGEN.

Безуглова   295183455 567411691713453 7882491443585836061 n

   Окремим заходом було проведення Word-cafe на тему “Університет майбутнього після перемоги”, де учасники проєкту мали можливість взяти участь у дискусії, аби разом знайти відповіді на запитання “А яким має бути Університет після перемоги?" та презентувати свої рішення.

13.07.22 3      12.07.22 1

   5 днів онлайн-кемпу були насиченими корисною інформацією, практичними рекомендаціями та можливістю «побудувати» університет майбутнього, яким його бачать викладачі після нашої перемоги у війні з рф.

   Дякуємо організаторам проєкту за такий необхідний захід у цей складний для нашої країни час!

   UBB Camp — це безкоштовний проєкт, мета якого допомогти викладачам України розвиватися та здобувати нові навички у дуже складний період для всієї країни. Все, чого ми разом досягли протягом цього заходу, матиме безпосередній вплив на нашу молодь через забезпечення освітнього процесу в Україні. Рухаємося вперед!

19790
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша