Кафедра соціології та масових комунікацій
Факультет географії, туризму та історії

    Сьогодні, 2 листопада відбулася відкрита лекція професорки кафедри соціології та масових комунікацій Алли Степанівни Лобанової з курсу «Менеджмент у галузі надання мовних послуг» на тему «Управлінське рішення та механізм його прийняття у галузі надання мовних послуг» для магістрів І курсу спеціальності Філологія. Переклад.

відкр лекція 009                           відкр лекція 003

    В межах тематики відкритої лекції було розкрито сутність управлінського рішення та вимоги до його прийняття, проаналізовано функції та моделі управлінських рішень, охарактеризовано основні етапи процесу прийняття управлінських рішень у галузі надання мовних послуг, розкрито специфіку методів їх обґрунтування.

відкр лекція 004                відкр лекція 002

  Лекцію супроводжував влучно підібраний різноманітний презентаційний матеріал, який включав наочні матеріали із зазначеної тематики, що дозволило лекторові застосовувати прийоми розповіді, показу, характеристики, пояснення, коментування і зберегти стійку увагу слухачів протягом всього заняття. Окрім того, викладач постійно залучав здобувачів вищої освіти до активної участі у занятті, використовуючи сучасні методичні прийоми та заохочувальні стимули.

відкр лекція 006                  відкр лекція 010

  Лекція мала характерний високий науковий рівень викладеної інформації, яка має світоглядне значення, охоплювала значний обсяг систематизованої й методично опрацьованої сучасної наукової інформації, доказовість і аргументованість висловлюваних суджень.

відкр лекція 005               

  Лекція досягла своєї мети, проведена на високому науково-теоретичному і методичному рівнях та відповідає сучасним вимогам закладу вищої освіти. Хотілося б відзначити професіоналізм лектора, вміння зосередити увагу студентів на головних положеннях матеріалу лекції, створити робочу та творчу атмосферу.

20595
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31