Кафедра соціології та масових комунікацій
Факультет географії, туризму та історії

Скляренко Анастасія, гр.СМК-18

Сучасні студенти - які вони?

Студенти – велика та важлива частина населення, з інтересами якої зараз просто не можливо не рахуватися. Я також маю відношення саме до цієї частини населення, і тому не випадково обрала тему студентства для свого нарису.

Новый рисунок

Сучасний студент є представником поколінь «Y» та «Z», для яких характерним є необхідність наявності додаткових стимулів для здобування знань та відвідування занять в університеті.

В усі часи студентство вважалося передовою верствою населення із прогресивними поглядами та рішучими вчинками. Прагнення до знань і активна життєва позиція роблять цих молодих людей несхожими на інших членів суспільства. Що ж відрізняє сучасних студентів?

По-перше, сучасна молодь чітко знає, чого вона хоче. Починаючи із першого курсу, студент замислюється про майбутню роботу та розписує життєвий план.

По-друге, студентам хочеться спробувати життя з усіх боків, тому вони завжди відкриті до хороших експериментів і новацій.

Навчаючись другий рік в Криворізькому державному педагогічному університеті, я зрозуміла, що в нашому вузі навчаються сучасні студенти, які з кожним днем рухаються тільки в перед. Сучасні студенти: розумні, енергійні, амбіційні, креативні, мають серйозне ставлення до навчання та інтерес до новинок. Вони багато читають та переглядають, вбирають подібно до губки, знання та інформацію. Саме такою є сучасна студентська молодь. Незважаючи на зайнятість навчанням, студенти завжди знаходять час для подорожей та поїздок. Адже, час для них біжить швидко, і вони бояться пропустити щось важливе, витративши час даремно.

Пам’ятайте, що студент – звання, яке треба носити із честю та гордістю, адже від нас залежить майбутнє нашої країни!

9696
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30