Кафедра туризму та економіки
Факультет географії, туризму та історії

Представляємо партнерів кафедри туризму та економіки КДПУ, стейхолдерів, які забезпечують проходження студентами навчальної і виробничої практик, які здобувають вищу освіту за спеціальністю 242 «Туризм».

Усі турагенства – бази практик. Всі вони знаходяться і працюють у Кривому Розі. Ось наші шановані партнери з туристичного бізнесу.

  1. Туристичне агентство «Рив’єра», ФОП Власенко І.Г.
  2. Турагентство BeTravel, ФОП Купа І.О.
  3. Турагенство «Красін-Тур», ФОП Красін А.М.
  4. Турагенство «Кривбастур», ФОП Казаков В.Л.
  5. Турагенства «Spicy tour», ФОП Гостра М.С.
  6. Туристичне агентство «Coraltravel», ФОП Власенко І.Г.
  7. Турагенція «Мережа агенцій горящих путівок».
  8. Турагенство «NovaTour», ФОП Окуловська Н.М.
  9. Турагентство «Tours&Visa Group», ФОП Зубкова Н.Д.
  10. Турагенство «Pognali Travel», ФОП Баркова А.С.
  11. Турагенство «Поїхали з нами», ФОП Нагорна Т.А.
  12. Турагенство «Amra Travel».
  13. Турагенство «Хіт-тур».

Для студентів спеціальності 242 «Туризм» практики у турагенствах це початок їх професійного становлення. Під час практик студенти ознайомлюються зі структурою та організацією роботи туристичного підприємства, його матеріально-технічною базою, структурою управління та внутрішнім розпорядком, вивчення методів і форм організації виробничої діяльності турфірми, продажами та ін. Студенти поглиблюють та закріплюють набуті теоретичні знання, отримують необхідні практичні навички роботи в туристичному підприємстві (управлінська, планово-економічна та маркетингова діяльність), опановують організаційно-технологічні процеси, що відбуваються в туристичних підприємствах; набувають професійних умінь і навичок, необхідних в майбутньому для успішної роботи в туристичній галузі.

Під час практик студенти пробують власні сили бути менеджером турагентства, просувати та продавати різні турпродукти. Турагенства стають також місцем майбутнього працевлаштування випускників кафедри.

З кожним стейкхолдером університет укладає окрему угоду. Згідно цієї угоди за кожним турагенством закріплюється студент або кілька студентів. Турагенствами створюються необхідні умови для виконання студентами програм практик, умови безпечної роботи на кожному робочому місці.

Ми точно знаємо, що майбутній фахівець з туристичного обслуговування має вміти розробляти, просувати, реалізовувати та організовувати споживання туристичного продукту, заробляти на цьому гроші та відкривати власну бізнес-справу. Ось це і є основними завданнями практик.

Турагенства Кривого Рогу

20539
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша