Кафедра туризму та економіки
Факультет географії, туризму та історії

ПІБ викладача

Види роботи

Казаков В. Л.

1.Підготовка методичного посібника з написання та оформлення курсових робіт з туристичних дисциплін (укладачі: Остапчук І.О., Шиян Д.В., Казаков В.Л., Пацюк В.С. Матіщук О.А.)

2.Підготовка статті у фахове видання

3.Оновлення та підготовка програм навчальних дисциплін та практик до затвердження:Краєзнавство, Туристичне краєзнавство, Практика магістрів у ЗВО, Методика підготовки та проведення екскурсій, Організація екскурсійної діяльності, Геоморфологія, Екскурсознавство, Мет. орг. спорт.- турист. роб. в ЗО, Організ. та мет. краєзн. роб. в ЗО, Навч. практика з екскурс. справи.

Шиян Д. В.

1.Складання практикуму з курсу «Основи курортології» для студентів спеціальності Туризм

2.Робота над лабораторним практикумом з «Фізико-географічної номенклатури географії материків» (Карпенко Т.А., Лакомова О.Й., Шиян Д.В.)

3.Підготовка методичного посібника з написання та оформлення курсових робіт з туристичних дисциплін (укладачі: Остапчук І.О., Шиян Д.В., Казаков В.Л., Пацюк В.С., Матіщук О.А.)

4.Розробка лекцій та практичних завдань з курсу «Дитячий туризм»

5.Проведення дистанційних консультацій та перевірка курсових робіт студентів груп ТУР-18, ТУР-17.

6.               Підготовка тексту доповіді та презентація на семінар «Географічна освіта для сталого майбутнього» (Шиян Д.В., Остапчук І.О., Лакомова О.Й.)

7.Підготовка статті для публікації в одному із фахових видань України (Остапчук І.О., Шиян Д.В.)

Остапчук І. О.

1.Укладання практикуму з курсу «Рекреалогія» для студентів спеціальності Туризм (укладач: Остапчук І.О.)

2.Підготовка методичного посібника з написання та оформлення курсових робіт з туристичних дисциплін (укладачі: Остапчук І.О., Шиян Д.В., Казаков В.Л., Пацюк В.С., Матіщук О.А.)

3.Проведення дистанційних консультацій та перевірка курсових робіт студентів груп ГОЕ – 18, ТУР-18, ТУР-17

4.Підготовка тексту доповіді та презентації на семінар «Географічна освіта для сталого майбутнього» (Шиян Д.В., Остапчук І.О., Лакомова О.Й.)

5.Підготовка статті для публікації в одному із фахових видань України (Остапчук І.О., Шиян Д.В.)

6.Підготовка програм, тестових завдань для абітурієнтів магістратури; абітурієнтів, які вступають без ЗНО.

7.Оновлення та підготовка програм навчальних дисциплін та практик до затвердження:Навчальна практика метеорологічна, Навчальна практика геоекологічна;

9.У зв’язку зі змінами навчальних планів, підготовка програм підсумкових атестацій, питань та екзаменаційних білетів: Програма з комплексного екзамену із основ краєзнавчо-туристичної роботи для здобувачів спеціальності 014 Середня освіта (Географія), спеціалізації Основи краєзнавчо-туристичної роботи, першого (бакалаврського) рівня вищої освіти; Програма з комплексного екзамену із основ краєзнавчо-туристичної роботи для здобувачів спеціальності 014 Середня освіта (Географія), спеціалізації Основи краєзнавчо-туристичної роботи, другого (магістерського) рівня вищої освіти; Програма з комплексного екзамену з географії та методики її навчання для здобувачів спеціальності 014 Середня освіта (Історія), додаткової предметної спеціальності 014 Середня освіта (Географія), першого (бакалаврського) рівня вищої освіти; Програма з комплексного екзамену із географії, основ економіки та методик їх навчання для здобувачів спеціальності 014 Середня освіта (Географія), спеціалізації Основи краєзнавчо-туристичної роботи, першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Матіщук О. А.

1.Надіслано тези: «Криворіжжя – унікальний об’єкт геотуризму» до ІV науково-практичної міжнародної конференції «Геотуризм: практика і досвід», «Безпека в спортивному пішохідному туризмі» до VI Міжнародної науково-практичної конференції «Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України».

2.Розробка методичних рекомендацій до виконання лабораторних занять з дисципліни «Спортивний туризм» спеціальність 242 Туризм.

3.Створення відео уроків на YouTube-каналі зі спортивно-туристичного напрямку для спеціальностей Туризм, Середня освіта (Фізична культура), Середня освіта (Географія). Посилання на канал: https://www.youtube.com/channel/UC_fiIbbphno81DU93z-lFLQ?view_as=subscriber

Шипунова В. О.

1.Робота над статтею по створенню тематичного парку в Кривому Розі

2.Проведення дистанційних консультацій та перевірка курсових робіт ГОЕ-18

Карпенко Т. А.

1.Підготовка до друку лабораторного практикуму «Фізико-географічна номенклатура материків та океанів» (Карпенко Т.А., Лакомова О.Й., Шиян Д.В.)

Лакомова О. Й.

1.Підготовка до друку лабораторного практикуму «Фізико-географічна номенклатура материків та океанів» (Карпенко Т.А., Лакомова О.Й., Шиян Д.В.)

2.Підготовка тексту доповіді та презентації на семінар «Географічна освіта для сталого майбутнього» (Шиян Д.В., Остапчук І.О., Лакомова О.Й.)

10769
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша