Кафедра української мови
Факультет Української філології
З 10 по 12 серпня у м. Київ відбувався Український молодіжний форум "Відновлення в єдності", присвячений відзначенню Міжнародного дня молоді та покликаний зібрати на одному майданчику близько трьохсот представників та представниць молодіжної сфери з різних куточків України. Співорганізаторами цього заходу, зокрема, стали Рада з молодіжних питань при Президентові України спільно з Міністерством молоді та спорту України, Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», який реалізовується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ); за сприяння Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Національного фонду на підтримку демократії (NED), Національного демократичного інституту (NDI), проєктів Програми розвитку ООН в Україні (ПРООН), що реалізуються за фінансової підтримки Європейського Союзу та Уряду Данії, Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні, програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX, Міжнародної фундації виборчих систем (IFES), Міністерства міжнародних справ Канади та британської допомоги від уряду Великої Британії, ООН Жінки в Україні та інших партнерів.
   
   
Метою цього заходу стало об’єднання молодіжних рухів та організацій активної молоді, спрямоване на їх координацію щодо активної участі у втіленні молодіжної політики під час періоду війни та після неї. Дуже приємно, що серед учасників заходу такого рівня був і студент природничого факультету КДПУ (групи БХ-21) Багриновський Ліщина Ренат.
   
   
Море емоцій, ідей та задумів він привіз із собою до рідного КДПУ, та щедро поділився ними з колегами по студентській раді факультету та університету. Участь у таких форумах - джерело величезного досвіду та натхнення. Сподіваємось, отримані знання та ідеї, стануть у нагоді при відбудові мирної України нашою талановитою молоддю. І хочеться, щоб це сталось якомога скоріше!
25230
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30