Кафедра української мови
Факультет Української філології

img5

Криворізький державний педагогічний університет активно співпрацює з провідними закладами освіти різних країн, надаючи своїм здобувачам унікальні можливості для набуття міжнародного академічного досвіду. Одним з яскравих прикладів такої взаємодії стала участь аспірантки третього року навчання Валерії Безуглової у програмі академічної мобільності Erasmus+ KA171.

img10

З 14 квітня по 14 липня 2024 року Валерія, аспірантка спеціальності 054 «Соціологія», брала участь у програмі академічної мобільності в Університеті Гранади, де працювала під керівництвом видатного професора Даніеля Торреса-Саліса. Завдяки тісній співпраці з наставником вона змогла поглибити свої знання та здобути нові навички, важливі для її наукового розвитку.

img13

Протягом стажування аспірантка брала участь у численних наукових семінарах, конференціях та освітніх івентах, де обговорювалися сучасні підходи до використання соціальних медіа, висвітлювалися питання фейків і дезінформації, наголошувалося на проблемах громадськості й кризах, з якими стикається суспільство тощо. Це дало їй можливість отримати зворотний зв'язок від провідних європейських фахівців та значно розширити свої науково-професійні обрії.

img17

«Участь у програмі Erasmus+ дозволила мені вдосконалити практичні навички, поглибити теоретичні знання та порівняти особливості навчання в українському та закордонному університетах. Я здобула унікальний досвід – побачила нові підходи до проведення наукових досліджень, зустрілася з колегами з різних країн та дізналася про інноваційні кейси, які допоможуть мені в подальшій науковій діяльності. Я щиро вдячна Криворізькому державному педагогічному університету за можливість, надану мені», – розповідає пані Валерія.

img20

Окрім наукової та освітньої діяльності, аспірантка КДПУ мала змогу познайомитися з багатою культурою Іспанії, помилуватися чудовими краєвидами та отримати незабутні враження. Це допомогло їй не лише професійно, але й особистісно зростати, розширюючи обрії свого світогляду.

img23

Криворізький педагогічний завжди підтримує своїх здобувачів на всіх освітніх рівнях, сприяючи їх самовдосконаленню та зміцненню міжнародних зв'язків. Наша Альма-матер бажає Валерії подальших успіхів у її дослідженнях та нових досягнень в академічному житті!

27017
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31