Факультет іноземних мов
Мова і література: англійська, німецька. Переклад.

ФІМ День студента 2022

Щороку 17 листопада весь світ відзначає свято усіх, хто прагне знань, і це Міжнародний день студента!

Колектив факультету іноземних мов щиро вітає студентсво зі святом. 

Прийміть вітання від декана факультету іноземних мов Варданян Марини Володимирівни: "Студенте та студентко факультету іноземних мов! У цей складний для нашої країни час бажаю великих і малих Перемог. А в цей ваш день бажаю везіння та легкої сесії.

Цінуйте кожну хвилину вашого студентського життя. Нехай на вашому шляху зустрічаються лише добрі люди. Бажаю, щоб вірні знання і невтомний ентузіазм привели до улюбленої і престижної професії. А кожна ваша справа приносила задоволення та робила свій внесок у велике майбутнє нашої України".

До привітань приєднуються і завідувачі кафедр нашого факультету.

"Шановні студенти! Щирі вітання з днем студента від кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання! Вітаємо і бажаємо Вам всього тільки найкращого!
Будьте успішними, небайдужими, цілеспрямованими, наполегливими на шляху до нових звершень!
Будьте яскравими, креативними, неперевершеними! Мрійте! Мрії збуваються, головне вірити. Давайте кожному дню шанс стати найкращим у Вашому житті. Любіть і цінуйте життя! Любіть Україну і пам'ятайте, Ви - її надія, її світле й щасливе майбутнє
" - вітання від завідувача кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання Мельничук Галини Миколаїівни.

Завідувач кафедри англійської філології Зоренко Ірина Станіславівна приєднується до привітань: "Студентство - воістину найкращий період життя! Бажаю вам відчути всі його переваги. Хай для вас студентські роки будуть яскравими і плідними! Хай багаж набутих вами знань стане запорукою щасливого і заможнього життя! Миру, добра, міцного здоров'я!" 

Прийміть також привітання і від завідувача кафедри перекладу та слов'янської філології Дуднікова Миколи Олексійовича: "Як відомо, у студентів три свята - День студента, Новий рік і Кожен день! Тож вітаю вас з Міжнароднім днем студентів - святом молодості, знань і карколомних планів, адже для справжнього студента нічого неможливого не існує. Ідіть уперед, досягайте вершин життєвого успіху. Ми, викладачі, віримо в вас і пишаємося вами! Зі святом!!!" 

 

20762
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30