Кафедра хімії та методики її навчання
Природничий факультет
Кирило Штиль вступив на спеціальність 014.06 Середня освіта (Хімія) у 2019 році і зараз є студентом першого курсу магістратури. За ці майже 5 років навчання зарекомендував себе досить старанним та активним студентом, що любить брати участь у різних нестандартних подіях: наукових пікніках, ярмарках професій тощо (щоправда, у звичайному навчанні не все і не завжди було легко та просто) та отримав у 2023 році диплом бакалавра. А ще всі ці п'ять років паралельно із вивченням хімічних премудрощів та інформатичних алгоритмів, Кирило присвячував значну частку вільного часу заняттям альпінізмом. І ось, на початку 2024 року і це заняття принесло свої плоди: після успішного сходження на дві вершини українських Карпат (Говерла і Петрос) Кирило отримав спортивний розряд "Альпініст України".
Ще приємніше відзначити, що це звання він отримав разом із одним із своїх учнів - Кирило працює тренером з альпінізму в КПНЗ "Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді "Меридіан", і сходження хлопці виконували разом. Також разом вони стали телезірками: потрапили у новини на "Першому міському" та дали розлоге інтерв'ю у програмі "Прайм-тайм".  
   
   
Кафедра хімії та методики її навчання пишається своїм студентом, а також зичить йому нових успіхів та нових вершин, і, звісно ж, успішного навчання у магістратурі.  
24551
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша