Кафедра ботаніки та екології
Природничий факультет

29 квітня 2024 року відбулася оперативна нарада при ректорові університету, у якій узяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, голова профкому та головний бухгалтер університету. Під час наради обговорено стан готовності факультетів до літньої заліково-екзаменаційної сесії.

Під час наради виступили декани факультетів, які зазначили, що підготовку до літньої заліково-екзаменаційної сесії наразі майже завершено. Зокрема, на факультетах підготовлено необхідну документацію для проведення екзаменів з урахуванням вимог, визначених відповідними положеннями та наказами по університету (оформлено відомості обліку успішності, складено розклади екзаменів для денної і заочної форм здобуття освіти); забезпечено інформування здобувачів освіти про особливості організації літньої заліково-екзаменаційної сесії. Окрім того, здійснюється постійний моніторинг безпекової ситуації, у якій перебувають здобувачі освіти та науково-педагогічні кадри. На засіданнях кафедр затверджено / перезатверджено екзаменаційні матеріали.

В обговоренні взяли участь проректори, декани факультетів та завідувач навчально-методичного відділу Бондаренко О. В., яка узагальнила результати перевірки стану готовності факультетів до літньої заліково-екзаменаційної сесії.

Позитивно оцінюючи стан підготовки факультетів до сесії, Шрамко Я. В. наголосив на важливості проведення екзаменів на високому організаційному рівні й дотриманні вимог, визначених Положенням про організацію освітнього процесу в КДПУ, Положенням про систему оцінювання навчальних досягнень студентів у КДПУ, наказом по університету від 22 квітня 2024 р. № 181 «Про проведення літньої заліково-екзаменаційної сесії 2023-2024 навчального року».

У різному виступили:

  • Гаманюк В. А., проректор з наукової роботи, яка поінформувала про процедуру внесення пропозицій до проєктів освітньо-наукових програм за результатами їх громадського обговорення;
  • Остроушко О. А., яка наголосила на потребі своєчасного подання інформації про виконання всіма викладачами кафедр вимог пунктів 36-38 Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності; також Оксана Андріївна висвітлила особливості реєстрації випускників бакалаврату для складання ЄВІ / ЄФВВ; 
  • Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка подякувала факультетам за участь у проведенні Дня відкритих дверей на офіційному Youtude-каналі КДПУ, а також анонсувала зустріч з представниками ФК «Кривбас» й окреслила специфіку організації виробничої практики здобувачів вищої освіти в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку на базі футбольного клубу.
26366
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31