Аспірантура
Криворізький державний педагогічний університет

Спеціально організованим та облаштованим місцем для тимчасового проживання абітурієнтів, митців, освітян, туристів або спортсменів, які відвідують наше місто є кімнати підвищеного рівня комфортності. На сьогоднішній день облаштовано 60 ліжко-місць. У кімнатах є всі умови для тимчасового проживання.  

img22Для роботи кімнат підвищеного рівня комфортності було виконано ремонтних робіт у 30 кімнат на двох поверхах гуртожитку №4, встановили вікна та двері, замінено електромережі та змонтано нові світильники, оновлено систему водовіведення та водопостачання. Закуплено постільну білизну та 350 одиниць меблів - ліжка, стільці, тумбочки та шафи. Проживання у кімнатах є платних та відбувається виключно за опереднім бронюванням. Облаштування даних кімнат підвищеного комфорту є важливим етапом із реалізації Перспективного плану розвитку Криворізького державного педагогічного університету на 2018-2027 роки та Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу до 2025 року. Функціонування даних кімнат вирішує низку нагальних питань: підвищення туристичний потенціал Кривого Рогу та поява можливість долучення до наукових заходів університету більшої кількості учасників.

Кімнати підвищеного рівня комфортності розташовані за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 79Б, 1-2 поверх (гуртожиток №4 університету, центральний вхід у гуртожиток).

20195
Recent
Popular