Кафедра фізики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

15 листопада 2024 року на базі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича у змішаному  (онлан/офлайн) форматі відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Медіація & Університети 1.0».

Метою конференції є активна підтримка модернізації, доступності та інтернаціоналізації вищої освіти в Україні на європейських ціннісних засадах, в тому числі і за допомогою медіації. Медіація стає все більш важливим інструментом у сучасних університетах як засіб управління конфліктами, покращення якості освітнього середовища та підготовки фахівців у різних галузях. Університети не лише навчають студентів теорії та практиці медіації, а й активно впроваджують її в повсякденне життя як засіб вирішення конфліктів в освітньому середовищі. 

Конференція має на меті розкрити різні аспекти медіації в університетах, зокрема, як частину освітніх програм, наукових досліджень та інституційних механізмів. Це дозволить підвищити обізнаність із можливостями медіації у вищій освіті та сприяти її подальшому розвитку. Конференція передбачає створення передумов для університетів стати одними з ключових гравців у поширенні медіації в Україні з метою зміцнення демократії та об’єктивного вирішення більшості спорів самими їх сторонами за допомогою процедури медіації шляхом запозичення найкращих європейських практик.

До участі в міжнародній конференції запрошуються науковці, аспіранти, студенти закладів вищої освіти та науково-дослідних установ, а також практичні працівники, медіатори, які займаються науковими дослідженнями у сфері медіації.

Для участі в конференції необхідно:

до 1 листопада 2024 року (включно) зареєструватися як учасник чи як доповідач за формою прикріпленою у посиланні https://mediation.ua/konferenciya-mediaciya-universiteti

до 10 листопада 2024 року (включно) надіслати на електронну адресу [email protected] тези доповіді. Назва файлу повинна відповідати прізвищу першого доповідача. Шевченко_Тези. Тема листа: НА КОНФЕРЕНЦІЮ Медіація & Університети. Для студентів обов’язкова наявність сканованої рецензії наукового керівника, яка надсилається у супроводі з тезами.

Усі учасники конференції будуть забезпечені електронним збірником матеріалів конференції та сертифікатом про участь.

Інформаційний лист

27894
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31