Кафедра фізики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

1

26 березня 2024 року в затишному залі музично-хореографічного відділення факультету мистецтв КДПУ пройшов благодійний концерт вокальної та фортепіанної музики «Разом до Перемоги!», який є першим концертом у спільному творчому проєкті викладачів та студентів музично-хореографічного відділення факультету мистецтв Криворізького державного педагогічного університету й Криворізького обласного фахового музичного коледжу Дніпропетровської обласної ради.

2

Насолоду від зустрічі з прекрасним шанувальникам мистецтва дарували молоді та досвідчені музиканти. У концерті взяли участь вокалісти студії академічного співу КДПУ (керівник Наталія Овчаренко) та студенти Криворізького обласного фахового музичного коледжу, а також концертмейстери – кандидат мистецтвознавства, доцент кафедри музикознавства, інструментальної та хореографічної підготовки О. В. Чеботаренко та Олена Подбуртна.

3

«Наш затишний зал музично-хореографічного відділення факультету мистецтв Криворізького державного педагогічного університету настільки довго не зігрівала енергія співтворчості, співпереживання, яка утворюється лише у живому спілкуванні виконавця й слухача, що здається, це було в минулому житті… Та сьогодні все склалося: і благородна мета музичного заходу, і шалена підтримка близьких людей, і палке бажання чудової вокально-фортепіанної команди-родини поділитися своїми напрацюваннями, своїми емоціями. Адже ми запрошені на зустріч із класичною вокальною та фортепіанною музикою, сторінками якої ми будемо подорожувати завдяки юним, але досвідченим виконавцям, яких об’єднала спільним проєктом доктор педагогічних наук, професор Овчаренко Наталія Анатоліївна, – підкреслила ведуча концерту, музикознавиця Ірина Лященко.

4

На концерті лунали твори А. Кальдара, А. Вівальді, К. Глюка, В. Моцарта, Ф. Ліста, Дж. Верді, В. ді Чіара, С. Гулака-Артемовського, К. Стеценка, М. Лисенка, Б. Фільц.

5

Зібрані кошти будуть передані Волонтерському центру КДПУ і спрямовані на потреби захисників України. Дякуємо ЗСУ за можливість здійснювати мистецькі проєкти, плекати та збагачувати кращі виконавські традиції українських музикантів!

25842
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31