Кафедра хімії та методики її навчання
Природничий факультет
Тема "Вуглеводи"
Завдання до презентації:
  • проглянути слайди, законспектувати класифікацію вуглеводів
  • записати види бродіння цукрів зі слайдів та знайти інші схеми бродіння у мережі Інтернет
  • зазначити харчові продукти, що є окремим джерелом переважаючого вмісту глюкози, фруктози, сахарози, лактози, целюлози, крохмалю.
Тема "Мийні засоби"
Завдання:
  • прочитати джерело, зробити записи щодо класифікації мийних засобів на основі хімічної складової
  • представити класифікацію поверхнево-активних речовин, визначити якість очищення, вплив на поверхню, вплив на здоровя людини за іншими джерелами мережі Інтернет.
9829
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Липень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31