Кафедра хімії і безпеки життєдіяльності
Природничий факультет
Тема "Вуглеводи"
Завдання до презентації:
  • проглянути слайди, законспектувати класифікацію вуглеводів
  • записати види бродіння цукрів зі слайдів та знайти інші схеми бродіння у мережі Інтернет
  • зазначити харчові продукти, що є окремим джерелом переважаючого вмісту глюкози, фруктози, сахарози, лактози, целюлози, крохмалю.
 
9829
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Грудень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31