Кафедра музикознавства, інструментальної
та хореографічної підготовки
Факультет мистецтв

1

16 травня 2024 року в міжнародному онлайн-лекторії UGF відбулася зустріч зі cтаршим викладачем курсу стратегії та інновацій Бізнес-школи університету Оксфорд Брукс (Великобританія) Суржею Даттою, який прочитав лекцію «Strategic Optionality: Pathways Through Disruptive Uncertainty» («Стратегічна опціональність: як подолати деструктивну невизначеність»).

2

Наукові інтереси спікера охоплюють низку тем – від менеджменту до філософії. Він входив до робочої групи Європейської комісії з питань розробки бізнес- та інноваційних моделей для моніторингу навколишнього середовища в Європі; є помічником редактора Міжнародного журналу управління технологіями та сталого розвитку. Суржа Датта має велику кількість публікацій у міжнародних виданнях. Його найновіша книга Strategic Optionality: Pathways Through Disruptive Uncertainty пропонує свіжий підхід до стратегії з використанням ідеї стратегічних варіантів.

3

На лекції слухачі дізналися секрети успіху компаній, що вдало долають виклики середовищ, які характеризуються нестабільністю, невизначеністю, складністю та неоднозначністю. «Традиційне стратегічне мислення погано працює в таких ситуаціях, тому необхідно прийняти новий спосіб розробки стратегії», – підкреслив лектор.

4

Лекцію, яку було прочитано англійською мовою, організатори онлайн-конференції забезпечили синхронним перекладом українською. Користувачі сайту Ukraine Global Faculty зможуть згенерувати та завантажити сертифікат учасника протягом трьох днів після трансляції. Запис буде оприлюднено для зареєстрованих слухачів онлайн-лекторію на четвертий день після лекції.

5

Дізнавайтеся про нові лекції та воркшопи від UGF на сайті та Facebook-сторінці КДПУ; всі новини міжнародного онлайн-лекторію поширюють на Telegram-каналі та Фейсбуці Ukraine Global Faculty.

26538
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30