Кафедра музикознавства, інструментальної
та хореографічної підготовки
Факультет мистецтв

АІ текст 2

Минулого тижня на міжнародній освітній онлайн-платформі Ukraine Global Faculty відбувся майстер-клас «ChatGPT. Можливості штучного інтелекту, про які ви не знали» від інвестора, підприємця, експерта з питань міжнародних фінансових ринків і криптовалют, фінансового радника, засновника Web3-університету професій майбутнього «Learn to Earn Global» та блокчейн-платформи «Amsets» Михайла Пацана.

АІ текст 3

Спікер висвітлив новинки функціоналів безплатної та платної версій ChatGPT, розповів про особливості створення додатків із використанням штучного інтелекту й залучення ШІ до виконання завдань у сфері підприємницької діяльності та менеджменту, навів приклади роботи з мінідодатками на базі ChatGPT. Учасники майстер-класу дізналися про можливості персоналізації чат-ботів на основі штучного інтелекту, налаштування моделей їх спілкування з користувачем та пропонованого ними контенту, створення персонального асистента, формулювання правильних промтів для коректного виконання запитів до ШІ.

АІ текст 4

Майстер-клас було розраховано як на досвідчених користувачів штучного інтелекту, так і на початківців. Кожен учасник отримав можливість більше дізнатися про теоретичні та практичні аспекти функціонування інструментів ШІ в різних сферах професійної діяльності, бізнесу, повсякденного життя.

АІ текст 1

Протягом трьох днів після трансляції присутні на майстер-класі мають можливість згенерувати сертифікат про участь у персональному кабінеті на сайті Ukraine Global Faculty. Учасники, які бажають переглянути запис онлайн-зустрічі, зможуть зробити це на четвертий день з дати проведення майстер-класу.

27088
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Серпень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31