Кафедра музикознавства, інструментальної
та хореографічної підготовки
Факультет мистецтв

01

Департамент освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації та Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» повідомляють про проведення V Всеукраїнської очно-дистанційної літньої школи з міжнародною участю «Перезавантаження. Розвиток особистісного ресурсу: психологічні практики, рекреація, адаптація, медитація», яка працюватиме на Закарпатті з 1 по 5 липня 2024 року.

Організаторами Літньої школи є Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» за сприяння Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді МОН України, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА, Іршавської міської ради, Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Громадської організації «Всеукраїнське громадське об'єднання “Національна та громадянська ідентичність”», Громадської спілки «Мультиспорт», Громадської організації «Інноваційні обрії України», Громадської організації «Об’єднані спортом», спортивних федерацій.

02

Метою Літньої школи є підвищення рівня психічного, ментального та фізичного здоров'я педагогів засобами рухової активності, а також удосконалення їх професійних компетентностей з питань психологічної підтримки та допомоги, опанування нових умінь застосування вправ та технік для самодопомоги та допомоги іншим у стресових ситуаціях; рекреації та адаптації в освітньому просторі та поза ним; навичок медитації та підвищення рухової активності тощо.

03

Під час роботи Літньої школи планується проведення ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Імперативи розвитку Нової української школи: сучасні реалії», заходів з реалізації програми Президента України «Здорова Україна» («Активні парки», учнівські Ліги «Здорова Україна»), тренінгів, майстер-класів, вебінарів, нетворкінгів, дебатів, менторінгів, коучингів, сторітелінгу, флешмобів, квестів-підкорення Карпатських вершин. З проєктом програми Літньої школи можна ознайомитися за покликанням.

До участі запрошуються педагогічні, наукові та науково-педагогічні працівники, психологи, керівники закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної, фахової передвищої та вищої освіти, спеціалісти відділів, управлінь і департаментів освіти, працівники закладів післядипломної педагогічної освіти, міських та районних відділів освіти, представники ОТГ, що відповідають за питання освіти, заступники директорів закладів освіти, аспіранти, студенти педагогічних коледжів, закладів вищої освіти та інші зацікавлені особи. Відрядження учасників Літньої школи здійснюється коштом сторони, що відряджає, або за власний кошт учасників. Охочим долучитися до Літньої школи необхідно до 28 червня 2024 року зареєструватися за покликанням.

26279
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31