Кафедра практичної психології
Психолого-педагогічний факультет

img7

Студенти Криворізького педагогічного встигають не тільки добре вчитися, але й брати участь у різноманітних конкурсах і фестивалях. Таке поєднання видів діяльності сприяє удосконаленню професійних компетентностей здобувачів вищої освіти.

Протягом другого семестру 2023-24 навчального року представники факультету мистецтв здобули чимало перемог на творчих змаганнях. Прес-центр дізнався все про призерів і підготував дайджест нових перемог.

img12

Нещодавно у Луцьку відбувся V Міжнародний багатожанровий конкурс мистецтв «Моя мистецька Україна», в якому взяли участь одразу декілька студентів Криворізького педагогічного. За результатами цього конкурсу в номінації «Образотворче та декоративне мистецтво» перемогу здобув студент групи ОМ-21 Борис Ватраль (керівник – старший викладач кафедри образотворчого мистецтва В. К. Карпова), а в номінації «Образотворче мистецтво (графіка)» премію І ступеня отримав Антон Філоненко (керівник – старший викладач кафедри образотворчого мистецтва Л. А. Щербакова).

img19

Ще одним прикладом молодіжної завзятості є участь Юлії Іванової у ІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «SPRING TALENTS». Під чітким керівництвом канд. пед. наук, доц. кафедри образотворчого мистецтва І. О. Красюк в номінації «Декоративно-прикладне та образотворче мистецтво» наша здобувачка вищої освіти отримала диплом лауреата І ступеня.

img20

Крім художніх здобутків, талановита молодь Криворізького педагогічного може похизуватися чудовими результатами в музичній сфері. Народний камерний хор «Crescendo» під керівництвом старшого викладача кафедри методики музичного виховання, співу та хорового диригування В. М. Сергєєвої (концертмейстер – Олена Волкова) здобув перемогу в Міжнародному двотуровому благодійному конкурсі мистецтв «POLSKA WIOSNA 2024», який проходив з 11 по 17 березня 2024 року у Варшаві (Польща).

img24

Крім того, підтримка кандидата педагогічних наук, доцента кафедри методики музичного виховання, співу та хорового диригування М. В. Вікторової надихнула студентство на призові місця в ІІ Міжнародному конкурсі талантів «Євро Весна». Олександра Стравинська та Ілля Романов здобули гран-прі у номінації «Шоу-композиція», а народна естрадна cтудія «Modern» посіла І місце в номінації «Відеокліп на пісню “Hello”».

Вітаємо нашу талановиту молодь та бажаємо невичерпного натхнення для нових творчих здобутків!

26348
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31