Кафедра практичної психології
Психолого-педагогічний факультет

1

Криворізький педагогічний є провідним осередком не тільки освітнього та наукового, але й культурного та мистецького життя Дніпропетровщини. Про досягнення творчого тандему досвідченої доцентки й талановитої магістрантки художньо-графічного відділення факультету мистецтв дізнавався прес-центр.

27236

img21

Науково-педагогічні працівники Криворізького педагогічного завжди пропонують своїм студентам різноманітні цікаві інновації, розробляють нові методики й стратегії викладання. Особливо це стосується вивчення прикладних дисциплін, наприклад, спеціальності 242 Туризм і рекреація факультету географії, туризму та історії.

27169

img32

Викладачі Криворізького педагогічного завжди долучаються до різноманітних наукових, навчальних та громадських проєктів. Участь у міжнародних та всеукраїнських конференціях, тренінгах, семінарах та інших заходах стає запорукою високого професійного рівня та подальшого наукового розвитку.

27138

козак of 2

Краєзнавство – це не тільки навчальна дисципліна й галузь наукового знання, це – поклик душі. Викладачі КДПУ активно долучаються до різноманітних краєзнавчих проєктів. Як раніше повідомляв прес-центр, вони беруть участь в Історичному проєкті, організованому онлайн-медіа «НевтомнЕ». Цього разу учасником проєкту став завідувач кафедри туризму та економіки факультету географії, туризму та історії КДПУ, кандидат географічних наук, доцент Володимир Леонідович Казаков.

27105

img32

Науковці КДПУ завжди беруть активну участь у різноманітних наукових та просвітницьких краєзнавчих заходах. Одним із таких став Історичний проєкт, організований онлайн-медіа «Невтомне». Нещодавно на базі Десятої бібліотеки для дорослих відбувся «КР Лекторій» – перший івент, у якому взяли участь викладачі кафедри історії факультету географії, туризму та історії. Про його перебіг дізнавався прес-центр.

27097

1

Фахівці різних галузей, які працюють у Криворізькому педагогічному, активно долучаються до розв’язання актуальних проблем на міському, обласному та загальнодержавному рівні. Днями викладачі кафедри туризму та економіки факультету географії, туризму та історії долучилися до засідання робочої групи з удосконалення та внесення змін на 2025 рік до Програми розвитку промислового туризму в місті Кривому Розі.

27028

1

Кафедра туризму та економіки факультету географії, туризму та історії КДПУ та місто Кривий Ріг є єдиним центром розробки теоретичних засад та розвитку практики промислового туризму в Україні. Ця спільна робота успішно триває з 2013 року.

26994

1

У Криворізькому педагогічному завершився захист кваліфікаційних робіт за освітнім ступенем «бакалавр». Здобувачі вищої освіти засвідчили власну професійну зрілість, готовність до роботи за фахом, продемонстрували свої знання та розуміння предметної царини, здатність до особистісного й професійного розвитку.

26945

img5

Нещодавно завершилася польова археологічна практика студентів-істориків Криворізького державного педагогічного університету, яка тривала два тижні та відбувалася в складі Скіфської Правобережної експедиції Інституту археології НАН України.

26932

1

Криворізький педагогічний продовжує співробітництво з Футбольним клубом «Кривбас» та Академією ФК «Кривбас» у межах укладеного 27 березня 2024 року тристороннього меморандуму про співпрацю та партнерські відносини. З 8 по 26 червня 2024 року на базі футбольного клубу проходила навчальна практика з фізичної культури студентів І курсу денної форми навчання спеціальності 014.11 Середня освіта (Фізична культура).

26895
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30