Кафедра практичної психології
Психолого-педагогічний факультет

img5

Наприкінці 2023-2024 навчального року майбутні вихователі, які здобувають освіту в Криворізькому педагогічному, взяли участь у міжнародному стажуванні для закладів фахової передвищої та вищої освіти на тему «Формування професійно-педагогічної компетентності і розвиток фахової майстерності учасників освітнього процесу у сфері дошкільної, початкової, загальної середньої та вищої освіти з інтеграцією в європейський освітній простір» у м. Ломжі (Польща).

img11

У травні-червні студенти кафедри дошкільної і спеціальної освіти успішно пройшли міжнародне стажування в Академії прикладних наук м. Ломжа (Польща). Навчання було розраховано на освітян, які прагнуть безперервно підвищувати свій фаховий рівень, вдосконалювати власні здібності, формувати компетентності, розвивати педагогічну майстерність для реалізації в професійній діяльності.

img15

Учасниками програми стали аспірантка кафедри В. Мигуля, студентки ІІ та ІІІ курсів С. Шупик, В. Кунова, В. Погрібна, Є. Костенко, Я. Рибченко, С. Гнатенко та А. Татімова, які успішно виконали план теоретичної частини стажування.

img18

Очне стажування передбачало знайомство з системою європейської освіти на прикладі Польщі, відвідування дошкільних і шкільних закладів освіти різних форм власності, участь у заняттях і майстер-класах, круглих столах із вчителями, вихователями, психологами, реабілітологами, логопедами, методистами тощо.

img21

У програмі стажування були й цікаві екскурсії, організовані польськими колегами, під час яких майбутні виховательки дізналися більше про історію міста Ломжа.

img24

Це стажування стало важливим етапом вдосконалення професійних навичок студентів та сприяло встановленню міцних партнерських відносин між нашими закладами освіти. Переконані, що подальше співробітництво з польськими колегами сприятиме розвитку дошкільної та професійної освіти обох країн.

26834
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30