Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Психолого-педагогічний факультет

1

Одним із векторів діяльності Криворізького державного педагогічного університету є налагодження співробітництва задля реалізації спільних освітніх програм і проєктів, спрямованих на задоволення потреб університету у відповідних спеціалістах. 21 червня 2024 року відбулося підписання угоди з Публічним акціонерним товариством «АрселорМіттал Кривий Ріг». Подробиці у репортажі прес-центру.

2

Угода визначає базові умови взаємодії сторін, яка передбачає:

- залучення фахівців АрселорМіттал Кривий Ріг до участі в освітньому процесі, роботі в атестаційних та екзаменаційних комісіях;
- обмін досвідом розвитку передових методів і технологій навчання;
- сприяння поширенню інформації стосовно наукових досліджень, нових розробок, публікацій, конкурсів, заходів тощо. Сторони мають право розширити межі цієї співпраці на основі додаткових договорів.

3

Ректор Криворізького педагогічного Я. В. Шрамко підкреслив: «Наш університет завжди відкритий до співпраці й реалізації різноманітних освітніх і наукових проєктів. Перший крок ми вже зробили – підписали Угоду про співробітництво в області освіти, науки, виробництва та реалізації спільних освітніх програм із представниками АрселорМіттал Кривий Ріг. Металургійна та гірнича галузі є провідними в нашому регіоні та завжди потребують висококваліфікованих молодих фахівців. Студенти та випускники КДПУ можуть побудувати успішну кар’єру й у цих сферах. Фахівці в області соціальних комунікацій, промислового туризму, перекладачі, філологи, екологи мають попит на ринку праці. Тож будемо разом розробляти спільні програми стажування, залучатимемо фахівців Арселору для спільної освітньо-наукової діяльності. Переконаний, що ця співпраця буде плідною та корисною».

26882
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30