Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Психолого-педагогічний факультет

07 жовтня 2024 року відбулася нарада при ректорові університету, у якій узяли участь проректори, декани факультетів, заступник завідувача навчально-методичного відділу, голова профкому та керівник виробничої практики університету. Тема наради – результати проходження літніх практик студентами університету та організація виробничої практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти.

З інформацією про результати літньої виробничої педагогічної практики студентів 3 курсу в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку (ДЗОВ) виступила керівник виробничої практики Цоуфал Л. С.

Любов Сергіївна поінформувала присутніх про літні оздоровчі табори, які цьогоріч були базами проходження практики (КЗПО «Дитячий табір оздоровлення і відпочинку «Сонячний»», Дитячий табір «Артек Прикарпаття» та Дитячий табір «Соколята», «Едельвейс», «Ханаан», «Добро+Дій»); повідомила, що студенти, які перебувають за кордоном, проходили практику в закладах освіти, центрах культури, громадських організаціях Болгарії, Польщі, Німеччини, Чехії та Швейцарії. Студентам, які брали участь у міському проєкті з подолання освітніх втрат, а також упродовж 6 семестру проходили практику на базі БО Криворізька міська організація допомоги дітям та людям з синдромом Дауна «Сонячні діти Криворіжжя», результати зараховано як практику в ДЗОВ.

Окрему увагу Любов Сергіївна звернула на проходження виробничої виховної практики студентами-другокурсниками на пришкільних майданчиках літнього дозвілля. Для здобувачів освіти, які перебувають за кордоном, таку практику організовано з використанням технологій дистанційного навчання. Керівник практики також поінформувала про особливості виробничої практики в закладах освіти студентів 2 курсу магістратури.

В обговоренні взяли участь декани факультетів та проректор з науково-педагогічної роботи Баруліна Ю. О., яка зауважила, що в поточному навчальному році продовжено співпрацю з ФК «Кривбас», який є базою для проходження практики.

Підсумовуючи, ректор Шрамко Я. В. позитивно оцінив організацію виробничої практики в університеті й наголосив на потребі розширення переліку баз виробничої практики шляхом співпраці університету з міськими закладами освіти та громадськими організаціями.

У різному виступили:

- Гаманюк В. А., проректор з наукової роботи, яка поінформувала про проведення онлайн-зустрічі, присвяченої можливостям міжнародної академічної мобільності в КДПУ та анонсувала організацію тренінгу з проєктної діяльності;

- Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка повідомила про результати моніторингу змістового наповнення сторінок сайту психолого-педагогічного факультету;

- Ганчук О. В., заступник завідувача навчально-методичного відділу, яка ознайомила присутніх зі змістом розпоряджень від 07 жовтня 2024 року № 74 «Про забезпечення контролю якості кадрового забезпечення освітнього процесу» та № 75 «Про організацію зустрічей гарантів освітніх програм зі здобувачами вищої освіти».

27596
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31