Кафедра фізичної культури та методики її викладання
Природничий факультет

В Криворізькому державному педагогічному університету 21 вересня 2023 року відбулася науково-практична конференція «Проблеми та перспективи розвитку фізичного виховання і спорту в сучасних умовах», в якій взяли участь гості, фахівці і здобувачі навчальних закладів області (всього 56 осіб).

Тематика представлених науково-дослідницьких робіт висвітлює проблематику інтернаціоналізації вищої школи, професійно-педагогічну підготовку майбутніх фахівців у сфері фізичного виховання і спорту, впровадження здоров’язберігальних технологій у школі, вплив та користь  занять фізичного виховання в «спецмед» групах; формування особистості та адаптацію сфери фізичної культури в умовах воєнного стану; впровадження сучасних інноваційних технологій в освіті та популяризації здорового способу життя.

З доповідями виступили: завідувач кафедри фізичної культури та методики її викладання КДПУ Алім Батюк; викладач кафедри фізичної культури та методики її викладання, аспірантка кафедри педагогіки КДПУ Катерина Барабаш; студентка 2 курсу фізико-математичного факультету КДПУ Вікторія Коростій;  здобувач першого (бакалаврського) рівня вищої освіти третього року навчання природничого факультету КДПУ Аліна Струц; здобувач освіти на (бакалаврському) рівні другого курсу навчання природничого факультету Діана Уровська.

На жаль, вночі 21 вересня відбулась ракетна атака армії РФ по цивільній та енергетичній інфраструктурі нашої країни та безпосередньо Дніпропетровській області, в результаті чого були зруйновані енергетичні об’єкти, багатоквартирний будинок та інші будівлі міста. У зв’язку з цією трагічною подією в місті вимикали світло та інтернет і вчитель фізичної культури Криворізького ліцею № 127 Лозіков Андрій, не мав можливості доєднатися та виголосити доповідь, яка була запланована на пленарному засіданні.

Після доповідей та показу презентацій, були поставлені запитання доповідачам від здобувачів освіти та викладачів кафедри фізичної культури та методики її викладання КДПУ, а саме від Ірини Мінжоріної, в минулому викладача КДПУ, до Аліма Батюка завідувача кафедри ФК та МВ, запитання стосувалося проблеми навчання в нашому університеті студентів із інших країн, Алім Миколайович відповів, що такі студенти є і наша кафедра  сприяє їх залученню до  всупу в наші ряди.

В цілому в конференції  брали участь більше 20 осіб, також були і доповнення до доповідей від здобувача освіти Ігора Бабкова та викладача кафедри ФК Наталі Макаренко, що свідчить про зацікавленість тематикою науково-дослідницьких робіт. 

Ніталя Григорівна подякувала присутнім та гостям науково-практичної конференції.

Учасники конференції отримали сертифікати, та посилання на збірник, що засвідчують участь у роботі науково-практичної конференції.    Презентації доповідей пленарного засідання конференції тут.

Електронна версія: Проблеми та перспективи розвитку фізичного виховання і спорту в сучасних умовах : матеріали науково-практичної конференції (Кривий Ріг, 21 вересня 2023 року). Кривий Ріг : КДПУ, 2023. 76 с.

ФОТО

23238
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31