Анонси і оголошення
Компанії Clarivate та Elsevier повідомляють про нові вебінари з питань наукометрії, які
Компанія Clarivate продовжує серію безоплатних вебінарів українською. За умови
ШАНОВНІ КОРИСТУВАЧІ! Бібліотека КДПУ працює в обмеженому режимі з 09.00 до 16.00, субота
Elsevier продовжує активно підтримувати українських учених у складних умовах
У межах проєкту Research4Life регулярно організовують вебінари за посиланням
Міністерство освіти і науки України повідомляє про можливість безкоштовного
Шановні науковці! Компанія Elsevier та ДНТБ України надають можливість працювати
В умовах посилення карантинних обмежень пропонуємо науково-педагогічним
Шановні користувачі! ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського пропонує вам скористатися
Шановні користувачі! Під час карантину бібліотека надає такі дистанційні

silteeva

20 лютого 2020 року в читальній залі головного корпусу студенти й викладачі Криворізького педагогічного зустрілися з головою міського осередку Національної скаутської організації «Пласт» Наталею Сільтєєвою.

silteeva 1

«Пласт – це український скаутинг, середовище людей, що вміють мріяти й втілювати свої мрії в суспільно корисних проектах, це можливість реалізувати себе в команді однодумців. Діяльність у Пласті побудована на саморозвитку. Пласт дає можливості й інструменти, мотивує до самовдосконалення. Так формуються нові громадяни й лідери суспільства», – читаємо про місію Національної скаутської організації на офіційній веб-сторінці «Пласту».

silteeva 2

Темою спілкування з очільницею криворізьких пластунів став актуальний меседж сучасності – «Україна починається з тебе». Студенти психолого-педагогічного факультету, факультету української філології та бібліотекарі КДПУ дізналися про діяльність міського осередку «Пласту», цінності, принципи та завдання Національної скаутської організації. У зустрічі взяла участь доцент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи І. В. Онищенко – викладач історії педагогіки.

silteeva 3

Пані Наталя познайомила учасників заходу з історією «Пласту» – найстарішої молодіжної організації нашої країни, розповіла про діяльність засновників українського пластового руху й про видатних пластунів, імена яких золотими літерами закарбовано на шпальтах історії української нації. «Наша організація плекає традиції, але й сьогодні залишається цікавою та привабливою для української молоді», – підкреслила Н. Сільтєєва.

silteeva 4

Скарбник криворізького осередку «Пласту», студентка факультету української філології Катерина Хомин презентувала організаційну структуру й життя куренів пластунів, детально зупинилася на видах діяльності завзятої молоді, серед яких велику увагу приділяють педагогічній роботі й військово-патріотичному вихованню.

silteeva 5

Зустріч організували й провели бібліотекарі читальної зали головного корпусу О. В. Шмалько й Н. О. Лопатіна. На закінчення заходу О. В. Шмалько запропонувала присутнім короткий огляд журналу «Пластовий шлях», з публікаціями якого можна ознайомитися в бібліотеці Криворізького педагогічного.

silteeva 6

Щиро дякуємо нашим гостям за інформативне й цікаве спілкування!

10239