Кафедра фізики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

4

Впродовж кількох місяців 2024 року викладачі факультету ГТІ, а саме доктор соціологічних наук, професор кафедри соціології та масових комунікацій Людмила Калашнікова, кандидат соціологічних наук, доцент кафедри соціології та масових комунікацій Ірина Грабовець, кандидат соціологічних наук, доцент кафедри соціології та масових комунікацій Людмила Черноус, кандидат географічних наук, доцент кафедри туризму та економіки Дар’я Шиян, кандидат географічних наук, доцент кафедри географії та методики її навчання Олена Лакомова, доктор філософії (географія), старший викладач кафедри географії та методики її навчання Тетяна Карпенко проходили науково-педагогічне стажування за програмою «Інновації в освіті. Інноваційні технології викладання фахових дисциплін» в Сілезькій академії в м. Катовіце (Республіка Польща).

Метою науково-педагогічного стажування є підвищення кваліфікації учасників стажування, оновлення їх теоретичних і практичних знань у зв’язку з підвищенням вимог до рівня кваліфікації та необхідності оволодіння сучасними методами вирішення професійних завдань педагогічними та науково-педагогічними працівниками.

За результатами стажування учасники отримали сертифікат про проходження науково-педагогічного стажування, електронну версію колективної монографії із своєю науковою роботою як підрозділу монографії, сертифікат учасника Міжнародної науково-практичної конференції, сертифікат учасника науково-методичного семінару.

Програма включала, зокрема, участь в роботі 6-ї Міжнародної науково-практичної конференції «Цифрова економіка та цифрове суспільство», участь в науково-методичному семінарі «Викладання фахових дисциплін в університетах країн Європейського Союзу» (Академія прикладних наук – Вища школа управління і адміністрації в Ополє, Польща).

 2  1
 6  5
 3  
26213
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31