Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Психолого-педагогічний факультет

СПСР тренінг 2023s04 лютого 2023 року на базі IT-хабу Державного університету економіки та технологій відбувся тренінг "Нульова толерантність до насильства" для здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи Криворізького педагогічного. 

Спікерами тренінгу були фахівчиня зі зв'язків з громадськістю Криворізького місцевого центру БВПД Наталя Кожем'яка, адвокат Наталія Радіонова, психолог Римма Юрченко. Під час тренінгу учасники дізнавались, що таке насильство, яким чином захищатись, як допомагати іншим, як працює система безоплатної правової допомоги на місцевому рівні, коли потерпілим від домашнього насильства можуть призначати адвоката за рахунок держави. Особлива увага була приділена виявленню насильства стосовно дітей, і які інструменти комунікації варто застосовувати з дітьми. Обговорені поняття "особистісні кордони", "коло насильства" і "ненасильницьке спілкування".

Тренінг проведено у межах співпраці з Фондом ООН в галузі народонаселення (UNFPA) та Громадською організацією «Інноваційні соціальні рішення» за підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID.

21268
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша