Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Психолого-педагогічний факультет
В останній тиждень вересня 2024 року були проведені підсумкові конференції з проходження студентами ІІІ курсу виробничої практики у дитячих закладах оздоровлення і відпочинку.
 ДОТ звітня  ДОТ

 ДОТ Макаренко

Виступи студентів на підсумкових конференціях та завантажена на освітній платформі Moodle звітна документація засвідчила високий рівень організації проходження виробничої практики у дитячих закладах оздоровлення і відпочинку, а також виявлений ними достатній рівень теоретичної і практичної підготовки під час вирішення ними поставлених завдань

 

 

ДОТ звітня1 

Бази проходження виробничої практики були різноманітні. Це дитячі заклади оздоровлення та відпочинку України – «Артек Прикарпаття», «Сонячний», «Соколята» (Львівська область), а також і закордонні дитячі заклади оздоровлення та відпочинку – «Таємниця Долини Карпа» (Польща), «Карібо» (Болгарія, м. Варна), Українська скаутська організація в Німеччині «Пласт».
У дитячому таборі «Артек-Прикарпаття» проходили педагогічну практику студентів різних факультетів університету, які брали активну участь в організації та проведенні таких інноваційних розважальних заходів як-от: загальна табірна знайомка «Вперед за пригодами»; квест «В пошуках Артеківських скарбів»; фото-конкурс «Дбай за матінку природу»; конкурсна програма «Щасливі разом»; конкурс «Танці народів світу»; фото-конкурс «Підкорювачі океанів»; інтелектуальне казино; майстер-клас з приготування піци. А такі креативні інноваційні заходи, як Art-студія, репетиції та проведення різноманітних конкурсів, сприяли розвитку творчих здібностей і талантів дітей і створювали неповторну атмосферу розкутості та свободи.
27643
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31